Nihat Genç Millet İttifakı'nın adayını açıkladı! Sürpriz iddia

2023 seçimlerinde adaylık için adı geçen Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan sonra şimdi de eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın muhalefetin çatı adayı olacağı iddia edildi.

Nihat Genç Millet İttifakı'nın adayını açıkladı! Sürpriz iddia
Nihat Genç Millet İttifakı'nın adayını açıkladı! Sürpriz iddia
GİRİŞ 10.04.2022 01:51 GÜNCELLEME 10.04.2022 02:19
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nda aday karmaşası sürüyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan sonra bir isim daha ortaya atıldı.

Muhalif Gazeteci Nihat Genç, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın muhalefetin çatı adayı olacağını iddia etti.

'MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI HAŞİM KILIÇ'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Genç, ''Rezil rüsva olmaya doymadınız! Yeni bir Ekmeleddin vakası daha! Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı: Haşim Kılıç! Allah daha beter etsin!'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 80
  • Düş 2 yıl önce Şikayet Et
    Masaya nasıl oturacakları konusunda anlaşamayan zavallıların yöneteceği ülkeye Allah yardım etsin. Yeniden imf ,sokaklarda grevler,terör, yüzde 70 80 enflasyon Avrupa kapılarında borç arayan maliye bakanları, hastane kapilarinda sabahlamalar,hastaları aşağılayan sağlık görevlileri say say bitmez. En garibide 28 şubatta erbakana ve refah partililerin kutsallarına ağız dolusu küfür yağdıranlarla sp lilerin kolkola seçime girmesi. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • ÜLKEM 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal bey kesinlikle aday olmalı
    Cevapla
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    nerede şaibe bunlar. kimi koysak alırız diye işi ağırdan satıyorlar güya. bu millet ferasetli bir millet. zamanı gelince hak edene hakkını verecektir. adeta adaylar uçuşuyor. amaç ne Reis gitsin de sonra gerisini düşünürüz. boşuna uğraşıyorsunuz 112 yıl öncesinde aynı taktikle özgürlük medeniyet getireceğiz diyenler sonrasında bir imparatorluğu bozuk para gibi harcadılar. aynı mandacı zihniyet yüz yıl sonra yine hortladı. proje yok, hedef yok, ülkü yok, gelecek vaadecek plan yok. bir kişi üzerine oynanmış ortaoyunu gibi milleti oyalıyor içinde millet olmayan ittifak.
    Cevapla
  • Ali Altuğ 2 yıl önce Şikayet Et
    Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu.
    Cevapla
  • Nizam 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyetini kurtaracağız diyor altı yedi parti fakat aday yok arıyorlar parayin bulursunuz kendilerini kurtarmaya ülkeyi nasıl kurkurarir acınacak halde bunlar vesselam
    Cevapla
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    Nizam usta bunlar altılı ganyanı da geçtiler. artık 100+6 lı oynuyorlar. belki aday çıkabilir diye. lakin bu millet bu kadar siyasi kumar oynamayı sevmez. e ne yapacan o kadar para delisi olunca nereye harcayacaklarını şaşırdılar. dostlarından gelenleri harcayacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı