Temel Karamollaoğlu'ndan 3. ittifak çarkı: Yanlış anlaşıldım!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Üçüncü ittifak olabilir' sözleriyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. 'Yanlış anlaşıldığını belirten Saadet lideri bunu da Cumhur İttifakı'na bağladı.

Temel Karamollaoğlu'ndan 3. ittifak çarkı: Yanlış anlaşıldım!
Temel Karamollaoğlu'ndan 3. ittifak çarkı: Yanlış anlaşıldım!
GİRİŞ 15.04.2022 02:24 GÜNCELLEME 15.04.2022 11:09
Bu Habere 403 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, siyaset gündeminde oturan ittifak sözleriyle ilgili yeni bir açıklama yaptı.
 

Temel Karamollaoğlu: Bunu kamuoyuna ilk defa söylüyorum. Üçüncü ittifak olabilirTemel Karamollaoğlu: Bunu kamuoyuna ilk defa söylüyorum. Üçüncü ittifak olabilir


Katıldığı bir televizyon programında, "Bunu ilk defa söylüyorum. Seçim kanunuyla şartlar değişti. Üçüncü ittifak olabilir" sözleriyle altılı masada tepkiye neden olan Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu geri adım attı.

Karamollaoğlu'nun bunu da Cumhur İttifakı'na bağlaması tepkiyle karşılandı.



'YANLIŞ ANLAŞILMIŞ'

Karamollaoğlu açıklamasında, ''Üçüncü ittifak konusunda, dünkü yayında biz, "ittifak içinde ittifaklar" olabilir kanaatini gündeme getirmiştik; öyle görülüyor ki, eksik kalmış veya yanlış anlaşılmış. Biz, dünkü konuşmamızda altılı masayla ilgili farklı bir fikir gündeme getirmedik." dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı;

Üçüncü ittifak konusunda, dünkü yayında biz, “ittifak içinde ittifaklar” olabilir kanaatini gündeme getirmiştik; öyle görülüyor ki, eksik kalmış veya yanlış anlaşılmış.

Biz, dünkü konuşmamızda altılı masayla ilgili farklı bir fikir gündeme getirmedik.Nasıl ki Demokrat Parti ile İYİ Parti, ‘ittifak içinde bir ittifak’ içindelerse; aynısı farklı biçimlerde olabilir, benim söylemek istediğim budur. Ayrıca ben, seçimle ilgili bu tip konuların seçim sath-ı mailine girilmeden görüşülmesinin doğru olmadığı kanaatindeyim. Çok değil, birkaç ay sonra bu konuları daha rahat konuşabiliriz.
 

Areda ve Asal araştırma şirketi son anketini paylaştı: Bu pazar seçim olsa...Areda ve Asal araştırma şirketi son anketini paylaştı: Bu pazar seçim olsa...


CUMHUR İTTİFAKI'NI SUÇLADI

Çok açık ifade ediyorum: Cumhur İttifakı bu konuların bugünden görüşülmesini istiyor; çünkü bir yerlerden bir şeyleri karıştırıp, ‘acaba fitne çıkarabilir miyiz’ derdindeler. Farkındayız, bu oyuna gelmeyeceğiz!

Tekrar ifade ediyorum; şu anda seçim sath-ı mailine girmedik.

Ama sanki seçim sath-ı mailine girmişiz gibi, partilerden görüş almak istiyorlar; bunun da doğru olduğu kanaatinde değilim.

YORUMLAR 403
  • Aydin 2 yıl önce Şikayet Et
    Karamolla yanlış anlaşıldım demişmiş. Deve'ye sormuşlar neren eğri,deve cevap vermiş nerem dogruki.
    Cevapla
  • Merm 2 yıl önce Şikayet Et
    Konuşma konuştukça değerin ortaya çıkıyor
    Cevapla
  • Yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    Sivas'ı yakıp yıkan adam bilge başkan olmuş çark ettiğine göre anlaşılan bir yerlerden uyarı gelmiş
    Cevapla
  • Tm abi 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepi topu yuzde 1bile etmeyen oyun var. . Biz erbakancıydık zaten şimdide oyleyiz şükür. Seni bu secimlerde ezdiğimiz vakit sende koşa koşa gelirsin yanımıza
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    İngiltereden aramışlardır çark etmiş arkadaş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li gazeteci Özlem Gürses'ten Saraçhane’de 1 Mayıs oyunculuğu
Kontrolsüz şekilde emniyet şeridine giren motosikletli kazaya neden oldu!