2023 hazırlıkları başladı: İşte ana başlıklar!

2023 seçimlerine bir yıldan fazla zaman olmasına rağmen, AK Parti bir yandan izlenecek stratejileri belirlemek, bir yandan da AK Parti ailesini büyütmek için yoğun bir döneme giriyor.

GİRİŞ 24.04.2022 08:55 GÜNCELLEME 24.04.2022 09:34
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

AK Parti’de, Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un başkanlığında oluşturulan seçim strateji ekibinin 2023’ün yol haritasına dönük toplantıları sıklaşmaya başladı. Strateji ekibinin bu toplantılarında AK Parti’nin seçim sürecindeki avantajları ve dezavantajları tartışılıyor.

Seçimlerin en önemli başlığını ekonomi ve hayat pahalılığının oluşturacağı, ancak 20 yıllık iktidar tecrübesi, yetişmiş insan gücü, Millet İttifakına kıyasla Cumhur İttifakı’nın daha homojen bir yapıya sahip olması, Meclis’in etkin ve güçlü olarak çalıştırılması AK Parti’nin avantajları arasında sayılıyor. Bu toplantılarda yapılan değerlendirmeler ve öne çıkan görüşler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a rapor ediliyor.

AK Parti Genel Merkez yönetimi bir yandan da, bir şekilde partiden kopmuş olanları yeniden kazanmak için politika oluşturuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kavlimizi yenileyelim’ diyerek çağrı yapmasından sonra, AK Parti il-ilçe teşkilatları, bir dönem yolu AK Parti’den geçen isimlerle yeniden kucaklaşma çalışması başlattı. AK Parti’nin geleneksel hâle gelen ‘Vefa buluşmaları’ bayram sonrası yeniden hız kazanacak.

YORUMLAR 95
  • Adalet imandandır 1 yıl önce Şikayet Et
    Genel Gelir adaleti ve zümrelerin kendi arasındaki özlük hakları adaletsizlikleri düzeltirseniz bu millet herşeye kattlanır (örnek :astsubaylar özlük hakları için söz verildi yapılmadı)adalettttt
    Cevapla
  • Hatice 1 yıl önce Şikayet Et
    Askere bu hükümet de vermedi ise gözünüzü toprak doyursun ne denir! O zaman Hdp bin ortağına oy ver belki daha çok kurşun alırsın ( ehey Allahım ne zeka seviyesi)
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt nin çıkmadığı bir seçim kazanılamaz artık lafla peynir gemisi yürümez
    Cevapla
  • Kerim 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt( yan gel yat maaşı) çıkarsa o peynir gemisi bir kaç yıl içinde zaten batar aç gözlü
    Cevapla
  • isa 1 yıl önce Şikayet Et
    o iş mansur yavaşta adamı adam yerine koymuyor musunuz söz verdi yapacak..Seçimden önce EYT yi ben çözerim dedi,ona oy verenler ondan istesin.AK partinin seçim öncesi öyle bir vaadi yok.EYT de ECEVİTin armağanı ssk yı batıran Kemalin mamulu onu da untmayın.
    Cevapla
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kazanması zor görülüyor. Daha vakit varken bi halkı dinleyin.
    Cevapla
  • Oz ve öz laz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence sen ya yanlışın yada yaniliyorsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Secim yatırımlarını gorelim
    Cevapla
  • EYT Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    EYT den başka bir gündeminiz olmasın bizim için değil sizin için
    Cevapla
  • Aha yorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt ömer değilde koalisyon ömer, O demek bizim için değil sizin için senin içinse yaşar okuyana ve imf ye tabı olup karşısında el pence duranlara sor bakalım onlar ne diyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlkokul öğrencilerinden İsrail destekçisi firmaya protesto! Sosyal medyada gündem oldu
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'