CHP'li Faik Öztrak'tan Başkan Erdoğan-Prens Selman karesiyle yalan siyaseti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan'da Prens Salman'la tokalaşmasındaki kareyle algı operasyonuna girişmesi tepki çekti.

GİRİŞ 29.04.2022 17:02 GÜNCELLEME 29.04.2022 17:03
Bu Habere 266 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan dört yıl aradan sonra Suudi Arabistan'a gitti. Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in resmi törenle karşıladığı ziyarette Erdoğan Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Salman'la da bir araya geldi.

Al-Salam Sarayı'ndaki basına kapalı görüşme öncesi medyada verilen bazı fotoğraflarda Erdoğan'ın Prens Salman'la tokalaşması esnasında açı farkıyla eğiliyormuş gibi servis edilen kareler CHP'nin algı operasyonu için malzeme oldu.

FOTOĞRAFLA ALGI OPERASYONU

Öztrak, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında eline aldığı Erdoğan-Prens Selman karesini göstererek "Biz sadece ve sadece Rabb'imizin huzurunda ve secdede eğiliriz deyip paraya sıkışınca katil dediklerinin huzurunda böyle eğilip bükülmekle olur." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN-BIDEN GÖRÜŞMESİNDEKİ KARELER AKILLARA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilen NATO Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden’la bir araya gelmiş, tokalaştığı anlara ilişkin görseller Erdoğan’ın Biden’in elini öpüyormuş gibi servis edilmişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 266
  • Murat 29 1 yıl önce Şikayet Et
    İşleri güçleri yalan dolan tiyatro dalavare fırıldak.. memleketin hayrına bir çivi çakmayan embesiller Reise çamur atmak için her pisliği deniyor ama ellerinde patlıyor
    Cevapla
  • Kazim òzer 1 yıl önce Şikayet Et
    Tirak sen bu işiburak zaman geldi yandi devlet porotolda durmasini bilemedik oadamda dik Duran birisiydi reyisim bir dunya lideridir kardeş ulkerle birlik beraberlik olmasini isterim k
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu adam ya bunun dedesi büyük dedesi büyük dedesinin dedesi bunlar sülalecek bu ülkenin meclisindeler bu ülkeye hiç bir faydaları olmamış erdogan egildi egilmedi bütün yaptıkları çakallık tilkilik sizin modanız geçti tırrak
    Cevapla
  • Muzaffer 1 yıl önce Şikayet Et
    Çapsız partinin çapsız sözcüsü siz bu ulkede asker polis sivil sehit eden pkk kopekleriyle berabersiniz vatan hainleri
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Çakal kendine iş arıyor. Bi adam olamadınız gittiniz. 40 yıldan çok iktidar olamadınız. İnsan biraz utanır milletin huzuruna çıkmaman lazım. Yüz olmuş kösele.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu