CHP'li kaynaklar: İmamoğlu'nun gezisi sıkıntıya neden olacak

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinden sonra CHP'de duyulan rahatsızlık arttı. Parti kaynakları İmamoğlu'nun gezisinin sorun çıkaracağını açık açık söyledi.

CHP'li kaynaklar: İmamoğlu'nun gezisi sıkıntıya neden olacak
CHP'li kaynaklar: İmamoğlu'nun gezisi sıkıntıya neden olacak
GİRİŞ 06.05.2022 14:37 GÜNCELLEME 06.05.2022 15:11
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla adaylık yarışını artık aleni şekilde sürdüren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, beraberindeki gazeteci heyetiyle Karadeniz'e bayramlaşma turuna çıktı. İmamoğlu'nun gezisi CHP'ye yakın medya tarafından yakından takip edildi. Kılıçdaroğlu'nun ise, son zamanlarda sık sık kendisiyle restleşen İmamoğlu'na nasıl tepki vereceği merak ediliyor. 

Kılıçdaroğlu 'Önümden çekilin' dedi! İmamoğlu önüne geçtiKılıçdaroğlu 'Önümden çekilin' dedi! İmamoğlu önüne geçti

Atilla Taş Ekrem İmamoğlu'na ateş püskürdü: Adam sandım! Hakkımı helal etmiyorumAtilla Taş Ekrem İmamoğlu'na ateş püskürdü: Adam sandım! Hakkımı helal etmiyorum

İmamoğlu'nun mitinginde 'ıssız' izdiham: Sosyal medyada alay konusu olduİmamoğlu'nun mitinginde "ıssız" izdiham: Sosyal medyada alay konusu oldu

BirGün Gazetesi'nden Yaşar Aydın, CHP'li kaynaklarla konuştu. Parti yönetimindeki isimler, bu gezinin sıkıntıya neden olacağını söyledi. CHP kaynaklarının sorulara verdiği yanıtlar şöyle: 

Genel Başkan geziden haberdar mıydı?

Evet. Gezi ile ilgili tüm detayları netleşmese de kamuoyuna duyurulmadan Genel Merkez’in bilgisi vardı. Ama gazetecilerin götürülmesi ilçe programların tümüne dair detaylı bilgiye daha sonra sahip olundu.

İzin istendi mi?

Bilgi verildikten sonra genel başkan negatif bir tutum takınmadı. Özel bir izin durumu yok.

Karadeniz gezisi Genel Merkez’de nasıl değerlendirildi?

Karadeniz gezisi beklenenden fazla kamuoyunu meşgul etti. Bu durum sıkıntı yaratacaktır.

KAYNAK: BİRGÜN
YORUMLAR 126
  • dedeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ettinizmi birkaç gündür tüm gazeteler ve sanatçılar bir olmuş, medyanın 1. sayfalarını sürekli işgal ederek CHPyi ve muhtemel adaylarını 7/24 gündemde tutmaya çalışıyorlar.. Güya itiraz yada kavga ediyorlarmış mış mış gibi yaparak zihinlere yerleşmeye çalışıyorlar..
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Box macinda kim kazinir
    Cevapla
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların vatana millete islama faydaları yok bari halkımızı güldürseler.bir ekmelettin dikmelettin cüklemettin vakasını daha bu millet kaldıramaz.gülmekden ölür valla.bakalım acıların çocuğu fetönün beslemesi ksetci minik kemo mu gelicek.yoksa burnu uzadıkca uzayan yalancı pinokya secimde camide secim sonrası tangasıyla tatilde imansız eko mu.ya da fredinin ikizi manso mu yada bi süprizle yeni bir ekmelettin cükmelettin ya da gel bakalım muhorrom mü ..gülmeye hasretiz
    Cevapla
  • Veli Paryalıoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Karadeniz ușağı sıkı bağlar kușağı Sandalda baluk avlar Nerde kaldın fadimem oy oy oy. Davulda. Kılıçtaroğlu Kememcede. Imamoglu Bu șarkımı güzeller güzeli hayallerim Așkım Kaftancıoğlu için besteledim.
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Yiy8n birbirinizi helak olursunuz inşallah...seytan ortaginiz olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı