AK Parti'den flaş Ümit Özdağ açıklaması! Geçit vermeyeceğiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a çok sert tepki gösterdi.

AK Parti'den flaş Ümit Özdağ açıklaması! Geçit vermeyeceğiz
AK Parti'den flaş Ümit Özdağ açıklaması! Geçit vermeyeceğiz
GİRİŞ 06.05.2022 17:36 GÜNCELLEME 06.05.2022 17:36
Bu Habere 291 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında açıklamada bulundu.

Çelik, "Devlet kurumlarına, İçişleri Bakanımıza ve İçişleri Bakanlığımıza dönük kasıtlı gerilim politikaları ve yürütülen iftira kampanyaları açık provokasyondur" dedi.



Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Aziz milletimiz yabancı operasyonların elverişli zemini olan nefret siyasetlerinin farkındadır... Devletimiz, ulusal çıkarlarımızı hedef alan saldırıları boşa çıkartacak kudret ve kararlılıktadır. Ak Parti, nefret siyasetine karşı durmaya devam edecektir.
 

Bakan Soylu'ya peş peşe sürpriz ziyaretlerBakan Soylu'ya peş peşe sürpriz ziyaretler


'MİLLİ BİR SİYASET DEĞİL'

Siyasette herhangi bir politikayı eleştirmek demokratik bir haktır. Ancak kin, nefret ve düşmanlık tohumları ekmek demokrasimizi zehirlemektir. Avrupa’nın ırkçı aşırı sağının dilini Türk siyasetine taşıma gayretleri milli bir siyaset değildir.

'AK PARTİ YİNE GEÇİT VERMEYECEK'

Devlet kurumlarına, İçişleri Bakanımıza ve İçişleri Bakanlığımıza dönük kasıtlı gerilim politikaları ve yürütülen iftira kampanyaları açık provokasyondur. Ak Parti bu provokasyonlara bugüne kadar geçit vermediği gibi bugünden sonra de geçit vermeyecektir!

'SİSTEMATİK PROVOKASYON...'

Türkiye bölge ülkeleriyle  stratejik dış politika açılımlarını  yürütürken Türkiye’yi içine kapatmaya dönük sistematik provokasyonlar üretilmektedir. Bu dönemde ülkemizde gerilim oluşturmaya dönük tüm bu provakatif çabalar kötü niyetlidir.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 291
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Provaktör ümite geçit yok
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın ümit ozdag davan da sonunu kadar haklısın oylar yolunu bulmaya başladı arkandayız zafer partisi
    Cevapla
  • Kriptolara Dikkat 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada şuan yaşanan krizler Türkiye için tarihi fırsat. Bizim için ikinci tarihi fırsat Suriyeli-Paki ve Afgan mültecileri MİT eşliğinde Adalar Denizindeki çalınmış adalarımıza, Batı Trakya'ya ve Kıbrıs'a demografinin tamamen Müslümanlaştırılması için yerleştirmemiz lazım. AB-D'ye yapılan ticaret olabildiğince minimum seviyeye indirilmeli ki ambargolardan etkilenmeyelim.
    Cevapla
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle Suriyelileri hedef alan CHP ve benzerleri soysuzdur Suriyeli değil İslam düşmanıdır kendileri bütün Suriyeliler ve bütün mülteciler Afrikalılar Avrupalılar Asyalılar eksiksiz hepsi gitsin ayrım yok hepsi gitsin 4000 lira maaş alıp 3000 lira kira bulamıyorsak iş bulamıyorsak ya devlet herkese bedavadan para versin Rusya'daki gibi herkesi ev sahibi yapsın ya mültecileri göndersin kapılar kapansın durmadan geliyorlar Afrika'dan Asya'dan aralıksız geliyorlar İran'daki milyonlarca Afgani Türkiye Sürdüler Biz de yunan'a sürelim olmadı Amerika İran Suriye Rusya Avrupa topuna Savaş açalım Red çekelim yoksa biz bittik
    Cevapla
  • Efsane 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Ümit Abe Senden Çınar ağacı Olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu Gazze’deki BM binasını bombaladı
ABD silah pazarını Türkiye’ye mi kaptırdı?