CHP'li Engin Özkoç, FETÖ'cülerle birlikteki fotoğrafını gördü Meclis gerildi

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, Meclis Genel Kurulu'nda AK Parti yöneticileri için FETÖ'cü suçlamasında bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un 2014 yılında ABD’de FETÖ mensuplarıyla çekilmiş fotoğraflarını gösterdi.

GİRİŞ 11.05.2022 18:14 GÜNCELLEME 12.05.2022 01:13
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurulu'nda FETÖ tartışması yaşandı. 

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, “Biz suçluyoruz, FETÖ'yü getiren kim?” diye sordu. AK Parti Grup Başkanvekili  Akbaşoğlu,  ise “Biz FETÖ diyoruz, CHP’den HDP’den ses çıkıyor… FETÖ’cü liderlerle fotoğraf veren sizsiniz" yanıtını verdi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise "FETÖ ile fotoğraf çektiren bakanlarınız görevde… Bizi FETÖ’cülükle suçlayan şerefsizdir” dedi. Bunun üzerine Emin Akbaşoğlu, CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç'un da aralarında bulunduğu bazı CHP'lilerin 2014 yılında FETÖ yöneticileri ile birlikte çektirdikleri resimleri Genel Kurul'da gösterdi. Fotoğrafları göstermesi üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu’na hakaret eden CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a sözleri Akbaşoğlu tarafından TBMM kürsüsünden iade edildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu:

“Büyük bir telaş içerisindesiniz. Şeref ve haysiyet yoksunu olan, şerefsiz ve haysiyetsiz olan ancak ve ancak yalan söyleyendir. Aynen. Bak, o yalan ve algı yönetimini ortaya koyan bizzat sensin. Yalan, haysiyetsiz ve şerefsiz olan yalan söyleyendir. Hani burada bizim Grup Başkan Vekillerimiz, asla ve kata yok. 8-9 Nisan 2014 tarihinde Engin Özkoç bütün FETÖ'cü liderlerle beraber fotoğraf veriyor. 2013'ten önce değil, 17-25 Aralık 2013'ten sonra. Önceki fotoğraflara atıf yapmayın. Haysiyetsiz ve şerefsiz olan ancak sensin. Sen yalan söylüyorsun. İşte, ispatı burada, ispatı burada, ispatı burada. Sen ispatlamazsan yalancısın, haysiyetsiz ve şerefsizsin. Söylediğini aynen iade ediyorum.” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç fotoğrafları önce inkâr etti, sonra da fotoğrafların 2013 yılına ait olduğunu ve programda AK Parti milletvekillerinin de olduğunu söyledi ancak fotoğrafta AK Partili hiçbir milletvekili yoktu ve fotoğrafın çekildiği yerin fonundaki tarih Özkoç’u yalanlıyordu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 59
  • 37 EVRENYE 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Engin Erkoc sizlerde meclis kursusunde rte'nin fethullah gulenle bir yemekde yanyana cektirdikleri fotograflarida neden gostermiyorsunuz.
    Cevapla
  • E.C 1 yıl önce Şikayet Et
    garibim orda da fotoğrafa girmek için neler yapmış. cehepe den iyi partiye satıldıkları gün ki basın toplantısını da hatırladım yazık adamın üstüne fazla gitmeyin öyle biri napalım :)))))
    Cevapla
  • Melih b 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp fetönün abd/israil istihbaratı oldugunu bilseydi, çoktan biat ederdi. 2010 da ögrendi. Anında biat etti
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin, kesin ben değilim demiştir
    Cevapla
  • Ali Osman Ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdık mı hayır?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü