Fatih Erbakan’dan HÜDA PAR Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan beraberindeki heyetle birlikte Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu ziyaret etti.

Fatih Erbakan’dan HÜDA PAR Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
Fatih Erbakan’dan HÜDA PAR Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
GİRİŞ 17.05.2022 13:37 GÜNCELLEME 17.05.2022 13:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

HÜDA PAR genel merkezinde yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından ikili ortak basın toplantısı düzenledi. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, görüşmede, Türkiye’nin genel meseleleri, halkın gündemi, sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Erbakan, “Kendilerine Yeniden Refah Partimizin özellikle ekonomik sorunlar ile ilgili çözüm önerileri içeren kitaplarımızı, projelerimizi de takdim ettik. Bu ziyaretimizde özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki vatandaşlarımızın problemlerini, bölgenin meseleleri ile ilgili de kendilerinden bilgi aldık. Çeşitli müzakerelerde bulunduk. Bu ziyaretimizin hem HÜDA PAR hem partimiz hem de ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

‘GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDECEK’

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu görüşmede, ülke meseleleri ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Yapıcıoğlu, siyasi partiler arasında bazı konularda görüş farklılıklarının olabileceğini ifade ederek, “Bunlardan birisi veya birkaçı memleketin idaresinde olabilir. Elbette muhalefet partileri iktidarın yaptığını yeri geldiğinde eleştirebilir ama bu eleştirilerin bulunduğu görüş farklılıklarının kavgaya ya da kırıcı bir üsluba neden olmaması gerektiğini mütemadiyen söyledik. Bundan sonra da söylemeye devam edeceğiz. Memleketin ciddi sorunları var. Bu sorunlara ilişkin farklı çözüm önerileri farklı siyasi partiler tarafından dile getirilebilir. Uygulamalar eleştirilebilir. Partiler arası diyalog kanallarının açık olması lazım. Bizim görüşmelerimiz farklı siyasi partilerle de devam edecek” dedi.  

Bir gazetecinin üçüncü ittifak konusundaki sorusu üzerine Fatih Erbakan, “Ziyaretimiz içerisinde herhangi bir ittifak konusu ile ilgili görüşmede olmadı” dedi. HÜDA PAR Başkanı Yapıcıoğlu ise, “Bizim ittifak oluşturma gibi bir çabamız an itibariyle yoktur. Sonuç ne getirir, seçim ne zaman olacak? Bu biraz daha seçime yaklaşınca konu biraz daha netleşir” diye konuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Kalpoglu tr 1 yıl önce Şikayet Et
    Dagilmayın yeter birlikten kuvvet doğar
    Cevapla
  • Vahdet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısı olsun inşallah
    Cevapla
  • Kardeşlik 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hayırlara vesile etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!