Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atatürk Havalimanı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesine dönüştürülmesiyle ilgili " 29 Mayıs kutlamasını orada yapacağız" dedi.

GİRİŞ 19.05.2022 13:13 GÜNCELLEME 19.05.2022 14:50
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesine dönüştürülmesi projesiyle ilgili şu açıklamaları yaptı:

Ben şimdiden size müjdeyi vereyim. İnşallah (millet bahçesi herkesi) çok çok mutlu edecek. Gelip hafta sonlarını, hafta içlerini geçirecek aileler olacak. Tüm bunlarla, oyun parklarıyla, kültürel merkezleriyle orası kültürel bir güç devşirecek. O nokta zaten millet bahçesi noktasında fakir. Ama şu anda bu millet bahçesiyle ağacıyla, yeşiliyle orası çok çok güzel olacak.

Yanında da şehir hastanesi var,yan yana olacak. Şehir hastanesiyle birlikte, yanında millet bahçesi, oranın güzelliği neyle ifade edilebilir? Şimdiden ben oranın bitmiş halini görüyorum. Bir ihtimal pistleri kaldırmayacağız.

Pistler belki de kalacak. Ama pistler dışındaki yeşil alanları biz çok daha farklı yeşil alan haline getirmek için zenginleştireceğiz. Proje üzerindeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ve 29 Mayıs kutlamasını bu yıl orada yapacağız.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 73
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah Reis
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşa be!...
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    BU HAiNLER, İLERİDE DARBE YAPARIZ, BU HAVALİMANI FE TÖCÜLER VE KENDİLERİNE LAĞZIM OLABİLİR, HAYATİ ÖNEME SAHİP OLUR, DÜŞÜN CESİ İLE, ŞEHRİN TAM GÖBE ĞİNDEKİ HAVALİMANININ YI KILMASINI İSTEMİYORLAR, KARIN AĞRILARI BUNDAND DIR.
    Cevapla
  • Nege 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş, rumuzlu kardeş, söyle onlara darbeyi akıllarından bile geçirmesine. Onları oraya gömerizzzz
    Cevapla
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    ESKİMiŞ PİSTLERİ DE, KILIÇ TAROĞLU GİBİ PİSLERİ DE YIKACAĞIZ.
    Cevapla
  • Tehammül 1 yıl önce Şikayet Et
    istanbuLun Fethi. 29 mayıs 1453
    Cevapla
  • Sepet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bize heryil 1453 Birakda rum üzülsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!