Meral Akşener: İyi Parti kurulmamış olsaydı bugün ülkemizde ne konuşuluyor olacaktı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Şu an gözlerinizi kapatın, bu ülkede bu iyi ve cesur insanların iradesi, kararı olmayıp İyi Parti kurulmamış olsaydı bugün ülkemizde ne konuşuluyor olacaktı?" dedi.

Meral Akşener: İyi Parti kurulmamış olsaydı bugün ülkemizde ne konuşuluyor olacaktı?
Meral Akşener: İyi Parti kurulmamış olsaydı bugün ülkemizde ne konuşuluyor olacaktı?
GİRİŞ 22.05.2022 15:21 GÜNCELLEME 22.05.2022 16:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul'daki üye sayısının 100 bine ulaşması dolayısıyla düzenlenen "Omuz Omuza 100 Bin Üye" programına katıldı.

Akşener, "Şu an gözlerinizi kapatın, bu ülkede bu iyi ve cesur insanların iradesi, kararı olmayıp İyi Parti kurulmamış olsaydı bugün ülkemizde ne konuşuluyor olacaktı?" dedi.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Bugün Türkiye’de bir umut varsa, 13. Cumhurbaşkanı’nın Millet İttifakı’nın adayı olacağına benim gibi herkes inanıyorsa, bu partili cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye’yi uçurumun eşiğine getirmiş bu sistemin bir seçimde gideceğine inanıyorsa, bu umudu sağlayan sizlersiniz. 

Allah benim ve sizlerin hem kendi huzurunda hem milletimizin huzurunda mahcup olmasına izin vermesin. Allah bizi yalancılardan eylemesin, Allah bizi zalimlerden, zulmedenlerden, iftiracılardan eylemesin.

Cenabı hak bizi kutsallarımız, değerlerimiz üzerinden insanımızı, milletimizi birbirine düşürüp kavga ettiren, birbirine düşman edenlerden eylemesin."

Erdoğan'dan Meral Akşener'e sert tepki: O 6'lı masadaki 3 isimden neden ses çıkmıyor?Erdoğan'dan Meral Akşener'e sert tepki: O 6'lı masadaki 3 isimden neden ses çıkmıyor?

Abdülhamit Han'a kin kustuğu sözleri soruldu... Akşener'den nefret savunmasıAbdülhamit Han'a kin kustuğu sözleri soruldu... Akşener'den nefret savunması

Meral Akşener'den 1919 ruhu açıklamasıMeral Akşener'den 1919 ruhu açıklaması

Akşener ve Karamollaoğlu bir araya geldiAkşener ve Karamollaoğlu bir araya geldi

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • gökhan aldemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne konuşulacaktı diyeyim Allah bu milleti sizin gazabınızdan korumuş deyip bu konuşulacaktı
    Cevapla
  • Ya sabır 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın hacı abla gerçekten iyi partinin hainliği senin ne kadar tehlikeli bir kadın olduğun ve şehide küfür yapan pkk yı seven adiler konuşulıyor onun için İPİ sapı kopuklar partisi diyoruz
    Cevapla
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi parti olmasaydı 6+1 konuşamıyor olacaktı.
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    İp kurulmamış olsaydı,kimse şehit yakınına küfredemeyecekti,kimse burası kürdistan diyene boş boş bakmayacaktı,kimse terörist demirtaşla kahvaltı hayali kurmayacaktı,kimse kavala teröristine neden içerde diyemeyecekti,kimse kimsenin yüzünde rabbiyesir görmeyecekti vs vs.
    Cevapla
  • Namık 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne konuşulacaktı palavra ; diş güçler olmasa sen nereden bulacaktın Parti kurulum parasını , yat kalk dua et Kemal KILIÇTAR oğluna sana 15 millet vekili Verde devletten ödenek para aldınız , bu MİLLETİN parasını yediniz hala boş konuşuyorsunuz. Şapka düştü kel göründü ……..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor