Dinlenmeyi kim örtbasa çalışıyor?

CHP'nin dinleme iddiasına karşı, AKP'nin 'Komisyon kuralım, doğrular ortaya çıksın' önerisine CHP Grup Başkanvekili Okay, 'Hükümetin niyeti olayı örtbas ediyor' dedi.

Dinlenmeyi kim örtbasa çalışıyor?
Dinlenmeyi kim örtbasa çalışıyor?
GİRİŞ 29.05.2008 19:15 GÜNCELLEME 09.12.2019 11:57
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay, AK Parti'nin, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın dinlenildiği iddiasıyla ilgili Meclis Araştırması açılması için verdiği önergeyle yapılmak istenenin, "olayı örtbas etmek olduğunu" ileri sürdü.

Okay, AA muhabirinin sorusu üzerine, AK Parti'nin, Sav'ın dinlenildiği yönündeki iddiasıyla ilgili Meclis Araştırması açılması amacıyla verdiği önergeyi değerlendirdi.

"Geçmişte verilmiş Meclis Araştırma önergelerinde, özellikle faili meçhul önergelerinde hiçbir sonuç alınamamıştır" diyen Okay, Meclis araştırmasının, belli konuda bilgi edinmek için yapılan bir incelemeden ibaret olduğunu söyledi. Okay, "Oysa bir tespit, bir bilgi edinme değil, sorumluların ortaya çıkarılması gerekir. Araştırma önergesiyle yapılmak istenen olayı örtbas etmektir. Kaldı ki bu olay, demokrasi için çok vahim bir gelişmedir. Böyle bir olayı savsaklamaya yönelik girişiminin bir sonuç vermesi mümkün olmayacaktır" diye konuştu.

İLİŞKİLİ HABERLER
 
  • MHP'den AK Parti'nin önerisine destek
    MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın dinlenildiği iddialarına ilişkin, AK Parti'nin Meclis araştırma komisyonu kurulmasını istemesini, "olumlu" karşılayarak, "hatta bu gerekli" dedi.
 
  • Dinlenmeyi kim örtbasa çalışıyor?
    CHP'nin dinleme iddiasına karşı, AKP'nin 'Komisyon kuralım, doğrular ortaya çıksın' önerisine CHP Grup Başkanvekili Okay, 'Hükümetin niyeti olayı örtbas ediyor' dedi.
 

 

YORUMLAR 16
  • kaan can 15 yıl önce Şikayet Et
    belkde sadecedinleniyoruz havası ile polise saldırmak iicn bahane aranıyordur hukumet ile. chp samimi olarak dinlendien inansa isis savcı ile harekete gecirererk yapardı ama yapmadı olayın aslı ne kuskular diz boyu belkide ozel sparis bir olay ve tezgah aynen danıstay ve diger saldırırlar gibi birlerinin ustune gidebilmek icin kullanılan kamuflajlar dogan medyanın olaya zıplamasınada bakmak lazım ergenekondu oydu buydu derken polis sidi yıpratılmak isteniyor oyun icind eoyun olabilir aman dikkat vakite kimse sitihbaratı onu desifre etmelidir ki oyun nun aslı ortaya cıkartılsın
    Cevapla
  • kaan can 15 yıl önce Şikayet Et
    chp ye can simidi. sav konusmalareı yuzunden halkın iicne cıkamz olmustu simdi ise o konu guzel bir sekilde maskelendi ve is farklı yerlere kaydı kim vakite bu haberi gectiyse muhakkaki olacaklarıda hesab etmisti belkide chp nin arastırma onergesi verilmeine karsı olmasının altındada bu yatıuyor belkide dinleme yok sadece dinleniyoruz havası yaratılmak icicn kurulmus bir kumpas var o sayede polis teskilatı yıpratılmak isteniyor bilmiyrouz zamanla ortaya cıkar ama yalkanın omru uzun surmez
    Cevapla
  • semsi ozer 15 yıl önce Şikayet Et
    dinlememek yanlis!. Bu CHPyi dinletmemek hata olur.Cunku bunlarin niyeti iktidar, halk, cumhuriyet,Laiklik, demokrasi felan degil.Resmen bu ulkeyi cokertmenin hesaplarini yapiyor.4 koldan milletin iradesine saldirinin sebebi baska nasil izah edilir? Simdi tarafsiz bir HAKIM olun. Bir taraf diyorki bizi dinliyorlar.Diger taraf hayir biz dinletmedik diyor ve ispat istiyor.dinletilen kesime beraber arastiralim, polise,savciya,arastirma komisyonuna,gensoruya vs vs gidelime hayir diyor. karar sizin hakim bey.
    Cevapla
  • Ahmet Çapar 15 yıl önce Şikayet Et
    Borç almayanı da gördük. Ekmeği mazotu millete karneyle satanları da gördü bu millet. Yargı ülkedeki kurumların satılışını ve özelleştirmeleri onaylarken yeni yapılacak her türlü yatırımın önünü kesmeyi biliyor ama. Hadi bunuda objektifçe yorumlayın bakalım.
    Cevapla
  • ismail mutlu 15 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin haline bak. öncelikle önder sav bütün inananlardan özür dilemeli.diğer yandan vakit gazetesi bu konuşmayı nasıl öğrendiğini açıklamalı.gerçektende örtbas edilecek bir durum değil.sav şöyle dedi böyle dedi.dedikleri onu ilgilendirir burada problem iki kişinin mahreminin açığa vurulması.şimdi emniyet tutup hüseyin üzmezin o aileyle yaptığı konuşma kayıtlarını medyaya sızdırsa vereceğiniz tepki ne olur sayın vakitçiler.iyi o zaman herkes yatsın röntgene birbirini çeksin böyle saçmalık olmaz.kendinize yapıldığını düşünün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!