Bakan Koca'dan Hulusi Akar'a teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pençe Kilit Operasyonu bölgesindeki seyyar hastane çalışanlarını takdir eden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a teşekkürlerini iletti.

Bakan Koca'dan Hulusi Akar'a teşekkür
Bakan Koca'dan Hulusi Akar'a teşekkür
GİRİŞ 28.05.2022 11:48 GÜNCELLEME 28.05.2022 13:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, geçtiğimiz gün beraberindeki komutanlarla Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinin yakınında, sınırın sıfır noktasında kurulan Işıklı Seyyar Sahra Hastanesi'nde incelemede bulundu.

Çalışmalara ilişkin bilgi alan Akar ve komutanlar, buradaki sağlık çalışanları ile de sohbet etti.

Daha sonra Sağlık Bakanı Koca ile de telefonda görüşen Akar, Mehmetçiğe gösterilen yakın ilgiden ve sağlık çalışanlarının bölgedeki fedakar çalışmalarından dolayı Koca'ya teşekkür etti.

HULUSİ AKAR'A TEŞEKKÜR

Akar'ın takdir ve teşekkürüne Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Koca da Akar'a teşekkürlerini iletti:

"Milletine, ordusuna bağlılığını her şeyin üstünde tutan sağlık çalışanları olarak, teröre karşı mücadele eden askerimize sağlık hizmetinin en iyisini sunmak, görevimiz. Takdirleriniz için tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum Sayın Bakanım."

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Nayif insanlardaki güzelliğe bakarmısınız? Esasen askerimizin oradaki vazifesi gereği bulunan sağlık ekibimize askerin başkomutanı gayet normal bir teşekkür nezaketi göstermiş. Daha büyük nezaketi destek ekiplerinin en üst amiri de başkomutana teşekkür ediyor. Allah sağlık ve muhabbetinizi daim eylesin güzel insanlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
AK Parti'de değişim: 2K formülü