AK Partili Özhaseki: Baykal'dan sonra CHP'nin ekseni değişti

AK Partili Mehmet Özhaseki, CHP'nin Deniz Baykal'dan sonra eksen değiştirdiğini söyledi. CHP'nin sadece algı operasyonu yaptığını dile getiren Özhaseki, Baykal-Kılıçdaroğlu dönemlerini kıyasladı.

AK Partili Özhaseki: Baykal'dan sonra CHP'nin ekseni değişti
AK Partili Özhaseki: Baykal'dan sonra CHP'nin ekseni değişti
GİRİŞ 31.05.2022 18:53 GÜNCELLEME 31.05.2022 18:53

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'nin algı operasyonlarıyla uğraştığını, çözüm ortaya koymadıklarını dile getirdi.

Özhaseki, 100. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Danışma Meclisi ve Dodurga Beldesi Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. 

"CHP EKSEN DEĞİŞTİRDİ, TEK DERTLERİ ERDOĞAN GİTSİN"

CHP'nin Deniz Baykal'dan sonra eksen değiştirdiğini söyleyen Özhaseki, şöyle konuştu:

"Deniz Baykal kendine göre bir muhalefet anlayışı olan liderdi. Yerliydi ve milli bir adamdı. Cumhuriyet ilkeleri üzerinde, Atatürk ilke ve inkılapları üzerinden eleştirilerini sürdürürdü. Eyvallah, diyecek bir şey yok. Görüşlere saygı duyarız. Oy vermesek de tabii ki saygıyla karşılarız ama yeni dönemde ne yazık ki CHP'nin iki tane stratejisi var. Her yaptıklarına bakın, emin olun bu iki şeyi göreceksiniz. Bir, baştan sona algı operasyonuyla uğraşıyorlar. Bir iki stratejileri daha var. O da bu milletin önüne çıkıp ne yapacaklarını söylemiyorlar. Ekonomik olarak ne tür çözümler var asla böyle bir şey bulamazsınız. Sosyal meselelere bakışta ne düşünüyorlar bunları anlayamazsınız. Sadece bir dertleri var, Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. Cumhur İttifakı gitsin ne olursa olsun.

İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na tezkere tepkisi: Akıldan vareste!İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na tezkere tepkisi: Akıldan vareste!

Deniz Baykal'a son darbe! CHP'de düğmeye basıldı, ulusalcılar gözden çıkarıldıDeniz Baykal'a son darbe! CHP'de düğmeye basıldı, ulusalcılar gözden çıkarıldı

Deniz Baykal, İnce ve Kılıçdaroğlu'nu uyardıDeniz Baykal, İnce ve Kılıçdaroğlu'nu uyardı

Peki gidince ne olacak? Siz ne yapacaksınız? O altı tane vatandaş, bir de masanın altına saklanmış yedinci grup ortakları, sokakta görseniz birbirinize selam vermezsiniz. Hiç birbirinizi arayıp da akşamları ailece bir araya geldiniz mi? Dünyaya aynı mı bakıyorsunuz? Bütün olaylarda aynı mı düşünüyorsunuz? Hayır ama dertleri sadece ve sadece AK Parti'yi iktidardan uzaklaştırmak üzere kurgulu bir tezgah adeta.

Bunca muhalefetin, bunca muhalifin olduğu yerde bir medeniyet doğmaz. Bunu hepimiz bilelim."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü