Altılı masaya sert tepki: Artık komediye döndü! Bir tiyatro var

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, muhalefet partilerinin bir araya gelerek oluşturduğu 'altılı masa' görüşmelerini sert sözlerle hedef aldı.

Altılı masaya sert tepki: Artık komediye döndü! Bir tiyatro var
Altılı masaya sert tepki: Artık komediye döndü! Bir tiyatro var
GİRİŞ 01.06.2022 00:33 GÜNCELLEME 01.06.2022 11:51
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CNN Türk canlı yayınında 'altılı masa' görüşmelerini sert sözlerle hedef aldı.

'MİLLET ALTILI MASA TİYATROSUNDAN SIKILDI'

Muhalefetin cumhurbaşkanlığını kazanmasının çok zor olduğunu ifade eden Cevizoğlu, "Bir araya gelemiyorlar. Bunlar bayramda bile birbirinin elini sıkamayacak insanlar, artık komediye döndü. Ekranda bir tiyatro var. Tiyatral bir sahne var karşımızda. Birbirlerine karşı iktidar gösterisinde bulunuyor. Tam bir siyaset oyunu oynuyorlar. Kapıda o onu karşıladı, sırtını tuttu, 'buyurun içeri' dedi. insanların canı sıkılmadı mı? Seçmenlerin içi kararmadı mı? Teşrifatçı gibi kapıda... Dört kişi orada, altı kişiyiz, iki kişiye daha oturmaya gideceğiz. Bu yüzde 1'lik hisseyi Demirtaş ve partisi mi tutuyor elinde ona mı tabisiniz ya?" dedi.



ALTILI MASA DÖRDÜNCÜ KEZ BİR ARAYA GELMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğinde geçtiğimiz gün dördüncü kez bir araya gelmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Cezmi Beşoğul 1 yıl önce Şikayet Et
    Hulki bey hızla kafayı yiyiyor. İlerleyen yaşta olabiliyor böyle şeyler.
    Cevapla
  • Cedo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak hele ne zeka.Allah korusun .
    Cevapla
  • Kasimpaşalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Saz çaliyor ama çalmıyor bunuda gör aynaya bak birdaha bak
    Cevapla
  • Sivas'dan NEVZAT 1 yıl önce Şikayet Et
    C. Allah CHP ve HDP ye fırsat vermesin diğer 5 Parti sadece figüran, mağaza vitrinindeki manken görevi verilmiş onu yapıyorlar. Seçim kazanılması durumunda vitrinindeki 5 manken depoya konacak CHP ve HDP ülkenin altını üstüne getirecek. İnşallah insanlarımız tez uyanır bunlara fırsat vermez.
    Cevapla
  • Misafirrr 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarmı bu kafayla bu ülkeyi yönetecek vallahi tayyip erdoğan nakadar kötüde olsa bunların topundan iyi yönetir ülkeyi tayyip bey zaten yönetiyor da sıkıntısı sadece ülkenin iyi gidişine dur diyolar oo başka aklaziyan bi durum yok anlayana sivri sinek zurna miisalii yazıkk ki bu güzelim ülkeyi bitirmeye çalışanları anlamıyor bizim saf insanlarımız pkk ile kol kola chp göz göre göre yakıyolar ülkeyi
    Cevapla
  • Jjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş hiç bir şeyden haberin yok. Hiç bir bilgin yok. İşte bizim en büyük sıkıntımız bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir