6'lı masada koltuk sevdası! Hepsi Cumhurbaşkanı olacak

CHP'nin başı çektiği 6'lı masada koltuk paylaşımları için ilginç varyasyonlar deneniyor. Kulislerdeki bilgilere göre aday masa dışından biri olur ve seçilirse masadaki genel başkanlar cumhurbaşkanını yönetecek bir konseyi oluşturacak.

6'lı masada koltuk sevdası! Hepsi Cumhurbaşkanı olacak
6'lı masada koltuk sevdası! Hepsi Cumhurbaşkanı olacak
GİRİŞ 02.06.2022 10:28 GÜNCELLEME 02.06.2022 14:31
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Daha aday belirlemekte bile ortak bir karar kılamayan 6'lı masa parti liderleri Cumhurbaşkanlığı koltuğu için türlü hesaplar içerisine girdi.

Ankara kulislerinde 6’lı masada belirlenmiş bir adayın olmamasına rağmen, koltuk paylaşımı için yapılan planlar konuşuluyor. Buna göre CHP’nin masada belirleyici aktör olacağı ifade edilirken, aday noktasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismi son zamanlarda ön plana çıkıyor.

Sosyal medyayı sallayan animasyon! 6'lı masa mülakattaSosyal medyayı sallayan animasyon! 6'lı masa mülakatta

YARDIMCILAR HAZIR

Kılıçdaroğlu’nun aday olması ve seçimi kazanması durumunda, 1’inci Cumhurbaşkanı yardımcısının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olacağı iddia ediliyor. 2’nci yardımcının ise masada yaşı en büyük olan Temel Karamollaoğlu’nun olacağı konuşuluyor.

Altılı masaya sert tepki: Artık komediye döndü! Bir tiyatro varAltılı masaya sert tepki: Artık komediye döndü! Bir tiyatro var

ADAY OLMAZSA YÖNETİLECEK ADAY
CHP liderinin aday olmaması ve masadaki genel başkanlar dışında bir ismin aday olması durumunda ise seçilecek adayın 6’lı masadaki genel başkanlar tarafından yönetileceği iddia ediliyor. Bakanlıkların ise oy oranına göre paylaşılacağı ifade ediliyor. CHP’nin en çok bakanlığa sahip olacağı, ardından da İYİ Parti’nin geleceği belirtiliyor. Geriye kalan partilerin genel başkanlarına ise kabinede koltuk verileceği iddia ediliyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 145
  • azmi 1 yıl önce Şikayet Et
    biri muhtarların yanına bir tane daha yardımcı veriyor biri anıtkabirde iman tazeliyor biri cumhurbaşkanını sattım diyor bu söylemler bile iktidar olsalar doları 50 lira yapar imf gelir oturur hükümet bir hamle yapmalı dövize bu gün bürolar önünde kuruk vardı dolar alan alana dünyada aç kalıp yemeyip içmeyip dolar alan millet yok vesselam
    Cevapla
  • Karadeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin zınnık bir projesi yok bu yetmiyor, kendi iradeleri ile hiç ama hiçbir adım dahi atamıyorlar, Kendi kendini yönetemeyen zatı aliler çok merak ediyorum Kimi yönetecekler bunların tamamı her saat ve dakika talimatla haraket eden kişiler Kimi yönetecekler, Ülkeyi nasıl yönetecekler bu ne perhiz ne lahana turşusu iyice alay konusu oldular her saat yeni bir tiyatro oynanıyor Hepsine acıyorum iradelerini başkalarına Türk düşmanlarına satmışlar yazık size utanmadan hala bu halkın arasına nasıl çıkıyosunuz be
    Cevapla
  • THUNDER 1 yıl önce Şikayet Et
    yaa bu gidiler koalisyon hukumetlerine aliskindir ama bu Cumhurbaskanligi makami yalnizca turkiyeye degil bizi dunyaya rezil edecekler
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Mansur Yavaş'ta karar kılacaklar gibi.
    Cevapla
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun, 3 ayda batırırlar ülkeyi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?