Ali Babacan'dan operasyon mesajı: Zamanlamasından rahatsız oldu!

DEVA Partisi Lideri Babacan, Suriye'de terör örgütü PKK'ya karşı gerçekleştirilmesi an meselesi olan askeri operasyonların zamanlamasından rahatsız olduğunu belirtti.

Ali Babacan'dan operasyon mesajı: Zamanlamasından rahatsız oldu!
Ali Babacan'dan operasyon mesajı: Zamanlamasından rahatsız oldu!
GİRİŞ 01.06.2022 17:13 GÜNCELLEME 01.06.2022 17:17
Bu Habere 213 Yorum Yapılmış

Türkiye hem yurt içi hem de yurt dışında terörle mücadeleye aralıksız devam ediyor.

Suriye'nin kuzeyini terör örgütlerinden tamamen temizlemek için ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni operasyon sinyali verdi.

30 km derinlikte bir hattın öncelikle terörden temizlenmesinin amaçlandığı harekat, belli kesimler tarafından tepki gördü. Bu tepkilerden biri de DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan geldi.

Bugün partisinin haftalık basın toplantısında konuşan DEVA Lideri Babacan, sınır ötesi operasyonlarını gündemine aldı.

Operasyonların şimdi yapılmasından rahatsız olduğunu belirten Babacan, hükümeti diğer partilere bilgi vermemekle suçlayıp şu ifadeleri kullandı:

"NEDEN ŞİMDİ GÜNDEME GETİRİYORSUNUZ?" 

"Milli güvenlik meselelerini içerideki sorunları örtmek için araç olarak kullanmayın. Bu operasyonun kapsamı nedir, niye şu anda yapıyorsunuz? Bugüne kadar aklınıza gelmedi de neden bunu şimdi gündeme getiriyorsunuz?

"SİYASİ PARTİLERE BİLGİ VERİN" 

Gelin siyasi partileri bu olası operasyon konusunda bilgilendirin. Bunu bilmek bizim hakkımız. Oraya giden askerlerimiz hepimizin evladı. Sorularımıza cevap vermek zorundasınız.

"BİZDEN RANDEVU ALIP ÖNERİLERİMİZİ DİNLEYECEKSİNİZ" 

Yapacağınız iş basit; bu operasyonu yürütecek kişiler bizden randevu isteyecek ve bilgi verecekler. Talebimiz çok açık ve net. Bizim görüş ve önerilerimizi de dinlemek zorundalar."

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 213
  • Boğaçhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun sana, Reis'e ihanet ettin. Bir kez daha tahakkuk etti ki Fetullaha bulaşan iflah olmuyor!
    Cevapla
  • Gaddar 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet gıda fiyatlarına üst sınır getirsin. Kalleşliğin ve hainliğin de bir üst sınırı olsun. Bıktık mide bulandırıcı dönme karektersizlerden
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi de bir tabela partisisin sana neden bilgi verilsin ki
    Cevapla
  • Han 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Babacan, sen geçmişte bu ülkenin bakanıydın ve herhangi bir vatandaştan daha iyi bilirsin. Bir devlet bir operasyon yapıyorsa strateji genellikle askerde ve ülkenin başkomutanında olur. Devlet sırları veyahut savaş stratejisi karşı tarafın eline geçmesin diye, genelde üst düzey komutanların arasında kalır. Sen kimsin ki devletin başı kalkıp sana izahat versin? Senin bu bilgileri istemekle niyetin ne? Diyelim ki devlet sana bilgi verdi.. ne yapacaksın bu bilgileri? Ha savaş stratejisini istemiyorum diyorsan, o zaman aç televizyonu ve bütün vatandaşların bildiklerini sende öğren. Orada sayın Erdoğan tüm millete bu operasyonların ne için yapıldığını söylüyor.
    Cevapla
  • Sultan Melik şah 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok doğru böylelikle osmanlı yeniden kurulacak
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsin ki randevu alıp seni dinleyelim teröristlerle ittifak eden davasına ihanet eden birisin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt