CHP'li Özkoç'tan tuhaf açıklama: Adayımız hazır, önce Erdoğan aday olduğunu açıklasın

Millet İttifakı'nda adaylık tartışmaları yaşanırken CHP'den ilginç bir çıkış geldi. CHP'li Özkoç, Erdoğan'a aday olup olmadığını sordu, sonrasında da 6'lı masanın adayının hazır olduğunu, seçim günü belli olunca açıklayacaklarını söyledi.

CHP'li Özkoç'tan tuhaf açıklama: Adayımız hazır, önce Erdoğan aday olduğunu açıklasın
CHP'li Özkoç'tan tuhaf açıklama: Adayımız hazır, önce Erdoğan aday olduğunu açıklasın
GİRİŞ 01.06.2022 19:05 GÜNCELLEME 01.06.2022 19:05
Bu Habere 248 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın 2023 seçimlerinde aday çıkaracağı isim merak konusu. Partilerden ve kişilerden farklı açıklamalar gelirken, son dönemde CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına işaret yapılıyor. 

Son olarak, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, yaptığı açıklamayla şaşırttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulunan Özkoç, "Sen aday mısın, değil misin önce onu açıkla" dedi. Özkoç, "Desene, 'Ben cumhurbaşkanlığına adayım, Kılıçdaroğlu sen de aday mısın?' Bunu böyle soramıyorsun" ifadelerini kullandı. 

"ADAYIMIZ HAZIR, ÖNCE SEÇİM GÜNÜ AÇIKLANSIN"

6'lı masanın adayının hazır olduğunu da öne süren Özkoç, "Sen 'seçimi şu gün yapıyoruz, iki ay sonra yapıyoruz, üç ay sonra yapıyoruz' de, biz adayımızı açıklayacağız" diye konuştu.

CHP çalıştayında Kılıçdaroğlu'nun adaylığını tescilleyen sözler: Çankaya sizi bekliyorCHP çalıştayında Kılıçdaroğlu'nun adaylığını tescilleyen sözler: Çankaya sizi bekliyor

6'lı masadan tek aday çıkmayacak! İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'nu üzecek rest6'lı masadan tek aday çıkmayacak! İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'nu üzecek rest

Kılıçdaroğlu'nun adaylık çıkmazı: Anketlerde gerideKılıçdaroğlu'nun adaylık çıkmazı: Anketlerde geride

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 248
  • Rifki 1 yıl önce Şikayet Et
    Lan git yat aşağı Tanzanya bile biliyor seçim tarihini 2023 Haziran sen neyin kafasındasin utanmadan birde önce sen açıkla diyor REİS 2053 planlarini açıkladı bu zavallı idrak edemedi erhalde hala erken seçim sayilliyor
    Cevapla
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Harbi kamera şakası gibi adam bunlar, insanın aklı almıyor konuştuklarını
    Cevapla
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenin tekrar eder misin Ce Ha Pe olarak soruyu tam anlayamadık.
    Cevapla
  • ümit 1 yıl önce Şikayet Et
    kalite oooooooooooooooooooooooooooo
    Cevapla
  • Erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye 2 şeyi çok iyi biliyor, 1. Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı adyı. 2. Kemal Kılıçtaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olmaya çok ama çok korkuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi