CHP çalıştayında Kılıçdaroğlu'nun adaylığını tescilleyen sözler: Çankaya sizi bekliyor

CHP'nin Belediye Başkanlar Çalıştayı Van'da başladı. Programda konuşan CHP'li Seyit Torun, Kılıçdaroğlu'na hitaben, "Ülkemiz için yola çıktınız. Yolunuz yolumuzdur. Çankaya sizi bekliyor Sayın Genel Başkan'ım" ifadelerini kullandı.

CHP çalıştayında Kılıçdaroğlu'nun adaylığını tescilleyen sözler: Çankaya sizi bekliyor
CHP çalıştayında Kılıçdaroğlu'nun adaylığını tescilleyen sözler: Çankaya sizi bekliyor
GİRİŞ 28.05.2022 13:25 GÜNCELLEME 28.05.2022 13:25
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Ülkemiz için yola çıktınız Sayın Genel Başkan'ım. Beldesinden büyükşehrine kadar tüm belediye başkanlarımızla birlikte yanınızdayız. Yolunuz yolumuzdur ve bu yol umudun yoludur ve umudun yolu olacaktır." dedi.

CHP'nin Van'da düzenlediği "Belediye Başkanları Çalıştayı", Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve belediye başkanlarının katılımıyla başladı.

Kentteki bir otelde düzenlenen çalıştayın açılışında konuşan Torun, Van'a sadece bir toplantı düzenleyip ayrılmak için gelmediklerini söyledi. Belediye başkanlarının 13 ilçede sahaya çıktığını, vatandaşlarla görüşerek sorunları dinlediğini, çözüm önerilerini anlattığını vurgulayan Torun, bugün de çalıştayı başlattıklarını belirtti. Çalıştayın ana gündemini yaklaşan seçimler olarak belirlediklerini ifade eden Torun, "Çalıştayımızda, belediyelerimizin 3 yıllık hizmet sürecini ve önümüzdeki 2 yılda yapılması gerekenleri de ayrıca ele alacağız." dedi.

Canlı yayında Millet İttifakı'na aday önerisi! En çok o hak ediyorCanlı yayında Millet İttifakı'na aday önerisi! En çok o hak ediyor

Davutoğlu'ndan cumhurbaşkanı adayı profili: Kılıçdaroğlu'nun canını sıktıDavutoğlu'ndan cumhurbaşkanı adayı profili: Kılıçdaroğlu'nun canını sıktı

İYİ Parti'nin seçimin kaybedilmesi halinde planı hazır! Skandal açıklamaİYİ Parti'nin seçimin kaybedilmesi halinde planı hazır! Skandal açıklama

CHP olarak gelecekten umutlu olduklarını aktaran Torun, şunları kaydetti:

"Ülkemiz için yola çıktınız Sayın Genel Başkan'ım. Beldesinden büyükşehrine kadar tüm belediye başkanlarımızla birlikte yanınızdayız. Yolunuz yolumuzdur ve bu yol umudun yoludur ve umudun yolu olacaktır. Artık değişim rüzgarları fırtınaya dönüşüyor. Kısa çöpün uzun çöpten hakkını alacağı günler yakın. Karanlığın aydınlığa varacağı günler yakın. Vakit adalete susamış milyonların vaktidir. Çankaya bizi bekliyor, Çankaya sizi bekliyor Sayın Genel Başkan'ım."

İki gün sürecek çalıştay, Torun'un konuşmasının ardından basına kapalı devam ediyor.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    onu rüyanızda görürsünüz ancak.ama sizin yeriniz belli önce kandil sonrası ise belli mitin yaptığı tb2 lerin son noktayı koyması.
    Cevapla
  • sariyerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hapisanede bekliyor sen seçimden sonra nereye kacacan
    Cevapla
  • Hikmet Aras 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu ve Meral Hanım siz asla ve asla iktidar yüzü göremezsiniz Rabbim o kurduğunuz tuzağı başlarınıza geçirsin Siz bu düzeni beğenmiyorsunuz bu düzeni sayesinde milletvekilleriniz ve sizler maaşınızı takır takır alıyorsunuz sizin amacınız iktidara gelmek bu memleketi nasıl batıralım Nasıl parselleyelim bu fırsatı asla ve asla size vermeyiz ve bu güzelliği size koklatmayız Rabbim size fırsat vermesin inşallah Durmak yok yola devam bu ülke kolay kolay kazanılmadı bu ülke bir il değil ülke 81 ildir 85 milyon insan size teslim edilmez Siz SSK'yı batırdınız Türkiye'yi de batırırsınız
    Cevapla
  • Drachen 1 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olması Türkiye'nin tüm itibarını batırır. Düşünün bir kere akşam söylediğini sabah yalanlayan bir kişi Dış ülkelerde nasıl karşılanır. Adamı tefe koyarlar tüm Dünya bize gülmekten Krize girer. Yapmayın etmeyin İnsanlığa acıyın biraz , hadi biz bunca yıldır CHP nin derdini çekiyoruz bari diğer insanları bu derde dahil etmeyin.
    Cevapla
  • Okuyucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamların kafa çan. Da kalmış çan bana kilise ye gidenleri hatırlatıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ilk görüşme yapıldı! Mourinho, Ali Koç'u görünce yüksekten uçtu
Piyasa fırsatçıları cezalarını bulacak - Gazete manşetleri