AK Parti'den Peygamberimize hakarete sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hindistan'da iktidar partisi (BJP) mensubu bir yetkilinin Peygamberimize yönelik hakaretlerine sert tepki gösterdi.

AK Parti'den Peygamberimize hakarete sert tepki!
AK Parti'den Peygamberimize hakarete sert tepki!
GİRİŞ 06.06.2022 20:05 GÜNCELLEME 07.06.2022 10:55
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hindistan iktidar partisi yetkilisinin Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli ifadelerini en güçlü şekilde kınadıklarını belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik şu ifadeleri kullandı;

Hindistan iktidar partisi (BJP) mensubu bir yetkilinin Peygamberimize yönelik hakaretamiz ifadelerini en güçlü şekilde kınıyoruz.

TÜM DÜNYADAKİ MÜSLÜMANLARA KARŞI BİR HAKARETTİR

Bu sadece Hindistan’daki Müslümanlara değil, aynı zamanda tüm dünyadaki Müslümanlara karşı bir hakarettir.
 

Peygamberimize hakaret etti görevden alındı! Partiden ihraç edildi! Peygamberimize hakaret etti görevden alındı! Partiden ihraç edildi!


BU YAKLAŞIM ÖRNEK OLMALI

Sözkonusu siyasetçinin açıklamaları nedeniyle partideki görevinden ihraç edilmesini ve Hindistan makamlarının bu sözleri kınamasını memnuniyetle karşıladık. Bu yaklaşım örnek olmalıdır.

HİNDİSTAN HÜKÜMETİNE ÇAĞRI

Hindistan Hükümetinin artan İslam düşmanlığı karşısında gerekli önlemleri almasını ve Müslümanların dini özgürlüklerini güçlendirmesini bekliyoruz.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    vekilim dışarıdakileri bırak sen içer deki kişiliksiz ahlaksız din kitap düşmanlarına bak türkiyede dinimize peygamberimize kitabımıza dışarıdaki ülkelerden daha çok saldıran var buradaki kişiler bizim ülkemizde dinsiz kitapsız ahlaksız çok onlara bakmak gereken cezayı vermek lazım
    Cevapla
  • Kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    Öküze tapanlardan ne beklenir? Hindistan Afrikadan beter geri kalmışlar diyarı.
    Cevapla
  • EMEKLİ İMAM 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın vekil, bu gün bir haber sitesinde Antalya serik ilçesinde bir lisede gençler KUR'AN I KERİM e tekme atıyor ve diğerleri de gülüşüyorlar, bu saygısızlığa, edepsizliğe de inşaallah gereğini yapar,en ağır cezayı vermenizi beklerim bir müslüman olarak...
    Cevapla
  • Hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hindistanda furkancılara yapılanı cami basılmasını çarşaflı joplayan baş örtülü kadın polisi izlese acaba türkiye için ne düşünürdüler??
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Canan kaftancıoğluda aynı kafada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten 4-10 Mayıs'a özel indirim! Tarım Kredi Market kataloğu
Türkiye'den ABD'de kritik temas! Fuat Oktay: Bazı hazırlıklar yapıldı! Artık zamanı geldi