Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu açıklaması: Sözlerimin arkasındayım, hepsi gerçek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, MİT TIR'ları kumpası belgelerini CHP'li vekil Enis Berberoğlu'na verdiğini öne süren CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, sözlerinin arkasında durduğunu ve konuşulanların gerçek olduğunu belirtti.

GİRİŞ 07.06.2022 08:48 GÜNCELLEME 07.06.2022 12:14
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

CHP eski Genel Sekreteri ve eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, Haber7'ye yaptığı özel açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MİT TIR'ları kumpasıyla ilgili belgeleri Enis Berberoğlu'na verdiğini söylemişti.

"MİT TIR'LARI BELGELERİNİ BERBEROĞLU'NA KILIÇDAROĞLU VERDİ"

Sevigen açıklamasında, "Belge Eren Erdem, Bülent Tezcan, Can Dündar, Enis Berberoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında gidip geliyor. Bu belgeler direkt genel başkan yardımcılarına gelmez, genel başkanlara gelir. Kemal Bey belgeleri Enis Berberoğlu yayınlasın diye verdi. Sonra da kimse sahip çıkmadı. Oya’nın yani kızının feryadını unutmadık. Enis Berberoğlu hapishanede bir demeç vermişti, 'Konuşursam yanarsınız' diye. İlgi görmemişti o dönem. Gazeteler Enis Berberoğlu'nun itirafçı olacağını yazdı. Kemal Bey bu endişeyle bir telaşa kapıldı. Yürüyüşü de tamamen Enis Berberoğlu'nu susturmak için yaptı. Konuşmaması için yapıldı. O yürüyüşü de zaten Enis adına değil kendi adına yaptı. Enteresan yani. Bir garip olmuş bizim parti. Bizim mücadelemiz partiyi kurtarmak" demişti.

SEVİGEN'DEN YENİ AÇIKLAMA: HODRİ MEYDAN

Ülke gündemini sarsan sözleri sonrası sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan Sevigen, "Sözlerimin arkasındayım. Dün söylediklerim; partimizin her katında, her köşesinde, her odasında konuşulan gerçeklerdir" ifadelerini kullandı.

Açıklama yapması gereken kişinin Berberoğlu değil Kılıçdaroğlu olduğunu ifade eden Sevigen, "Hodri Meydan!" dedi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 160
  • Abdullah ÖZSOY 1 yıl önce Şikayet Et
    EEE siyasi özellikle de muhalif ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yapacağı her ihanet alkış alacak ve hizmet etmesi ise yalakalık sayılacaktır. Var mı başka bir izah tarzı; bilen varsa lütfen yazsın
    Cevapla
  • Türker akbulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Pahalılık ta kesin çözüm tanzim ler açılsın stokçular saçıldı temel gıda 20 tane 2 domates 2 patates 3 pirinç 4 soğan 5 mercimek 6 tavuk 7 süt vs vs bunlara indirimmmmmmmmmmmm bunlara indirim
    Cevapla
  • Yağız 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi başka kapıya, size zırnık yok, haramzadeler sizi, ülkede pahalı lık filan yok yersen böyle yemezsen defol git bu ülke den
    Cevapla
  • He he 1 yıl önce Şikayet Et
    Konu mit tırları belgesini kimin sızdırdığı kardeşş...yanlış yeri okumuşsun gözlüğü nerde bıraktın yine:-)
    Cevapla
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakin A dan da nefret ederim,B den de.Ama bu zamanda bu adama oy verenlerin emin olun.beyinleri isgal edilmis demektir
    Cevapla
  • Abdülbaki Yeşil 1 yıl önce Şikayet Et
    Malumun ilanı derler buna. Zaten herkes biliyor bu projelerin ardında kimler var.
    Cevapla
  • Utku Sağlam 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk siyaseti, yalan uzmanı Kılıçdaroğlu gibi bir isimden kurtuldu, geçmiş olsun. Kılıçdaroğlu'nun siyasetten silinmesine en çok Vatansever CHP tabanın sevineceği kesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!