Ümit Özdağ yine Bakan Soylu'ya sataştı! Cevabını Bakan Koca verdi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sataştı. Özdağ'ın açıklamalarına Bakan Koca'nın tepkisi sert oldu.

Ümit Özdağ yine Bakan Soylu'ya sataştı! Cevabını Bakan Koca verdi
Ümit Özdağ yine Bakan Soylu'ya sataştı! Cevabını Bakan Koca verdi
GİRİŞ 07.06.2022 19:49 GÜNCELLEME 07.06.2022 20:32
Bu Habere 229 Yorum Yapılmış

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir devlet hastanesindeki çalışanların Suriyeli olduğu iddiasının ardından, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kendisini aradığını belirterek paylaşımda bulundu.

Özdağ, konuyla ilgisi olmayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya paylaşımında yer verince Bakan Koca'nın tepkisi sert oldu.



ÖZDAĞ PAYLAŞIM YAPTI, BAKAN KOCA CEVAP VERDİ

Özdağ paylaşımında, ''Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca beni arayarak acil serviste 4 doktorun görev yaptığını, ikisinin Türk ikisinin ise Suriye kökenli olduğunu ancak Türkiye’de tıp eğitimi aldıklarını ifade etti. Kendisine ilgisi için teşekkür ederim. Bütün bakanların SS gibi küfürbaz olmadığını öğrendik.'' ifadelerini kullandı.



BAKAN KOCA: NEZAKETSİZLİK! KABUL EDİLEMEZ

Özdağ'ın paylaşımına Bakan Koca'nın tepkisi sert oldu.

Özdağ'ın paylaşımını alıntılayan Bakan Koca, ''Sayın Ümit Özdağ, Reyhanlı Devlet Hastanesi ile ilgili verdiğiniz yanlış bilgiyi düzeltmeniz için sizi aradım, hatanızı kendiniz düzeltin istedim. Ama düzeltme metninizde konuyla ilgisi olmayan bir bakan arkadaşıma sataştınız. Nezaketsizlik, düzeltme olarak kabul edilemez!'' diye tepki gösterdi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 229
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Soysuzlar soylulardan rahatsız. Kızılay madensuyu iyi gelir.
    Cevapla
  • Erc 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakikaten çok iğrenç bi adam Ü.ö
    Cevapla
  • ALİ KARA 1 yıl önce Şikayet Et
    her şeyin bir sınırı olmalı sayın Süleyman SOYLU 85 milyonun bakanıdır benim bakanıma her önüne gelen meydan okuyamaz hadsizlik yapamaz devleti ve milleti temsil eden makamdaki sayın SOYLUYA kimse hakaret edemez eden hadsizlere devletim haddini bildirmelidir.
    Cevapla
  • DATÇALI 1 yıl önce Şikayet Et
    CIA, MOSAD ajanı aynı zamanda FETÖ elamanı olarak çalışan VATAN haini bir zavallı.
    Cevapla
  • See you 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Rus bozması çakma milliyetci nin haddini bildirilmesi gerekir Madem göçmenlere karşı o halde bu ülkeyi ilkönce kendisi terk etmesi lazım Malum kendisi Tokyo doğumlu Dağıstan asıllı YANİ TÜRK DEĞİL
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak