Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan CHP'li Gürsel Tekin'e mühendislik dersi

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, yeni yapılan yolla İstanbul-İzmir arasının 3,5 saate düştüğünü açıklamıştı. CHP'li Gürsel Tekin, Karaismailoğlu'nu hedef aldı. Ulaştırma Bakanı ise verdiği cevapla Tekin'e mühendislik dersi verdi.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan CHP'li Gürsel Tekin'e mühendislik dersi
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan CHP'li Gürsel Tekin'e mühendislik dersi
GİRİŞ 08.06.2022 19:56 GÜNCELLEME 08.06.2022 19:56
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, yapımı tamamlanan İstanbul-İzmir Otoyolu ile geçmişte 12 saat süren yolculukların, bugün 3,5 saate kadar düştüğünü açıkladı.


Söz konusu paylaşımı alıntılayan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "Şimdi Sayın Bakan 'İstanbul - İzmir arası 8,5 saatti.' Peki. Niye 12 saat olacaktı? İstanbul İzmir’den mi kaçıyordu? İzmir Akdeniz bölgesine mi gidecekti?" diyerek Bakan Karaismailoğlu'nu hedef aldı.

Tekin sözlerinin devamında, "Vallahi Erdoğan ölçmüş tartmış, tam kendine uygun bakan bulmuş." dedi.

"CHP'NİN MÜHENDİSLİKTEN NE KADAR ANLADIĞI BELLİ OLDU"

Kendisini hedef alan paylaşıma yanıt veren Bakan Karaismailoğlu, "İstanbul’da gece köprüden 5 dakikada geçebilirsin ama sabah 8’de geçmek istersen 1 saat sürüyor. Köprü uzamış mı oluyor" diyerek CHP'li Tekin'e mühendislik dersi verdi.

Bakan paylaşımını, "CHP’nin mühendislikten ne kadar anladığı belli oldu." diyerek noktaladı.

Bakan Karaismailoğlu: Onları yalanlamaktan bıkmayacağızBakan Karaismailoğlu: Onları yalanlamaktan bıkmayacağız

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 146
  • Volf 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke anlayacak kapasiteleri olsa da….
    Cevapla
  • kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    sn bakanim THY yunan pilotları gönderelim saygilar
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin bakan yolu yaptın Sağol birde maliyetini aciklasan iyi olacak İstanbullu İzmirli evine işine biraz geç gitse ne olacak hastahanelerden randevu alamiyoruz teşhis ve görüntüleme cihazları yetersizliğinden tedaviler gecikiyor. Emar ultrason tomografi vs.vs. insan hastahane kapılarında çile çekerken sen hızlı gitme peşinde para harciyorsun.
    Cevapla
  • OTTOMAN/S 1 yıl önce Şikayet Et
    Bos yapma kocum aglama duvari israilde turkiyede degil
    Cevapla
  • cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    bu zavallı istanbul il başkanlığında çaycıydı,chp ne kadar çaresiz kalmış ki bunu önce il başkanı sonra vekil(bakın özenle millet vekili demiyorum) yaptılar
    Cevapla
  • m b 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn bakanım sizin hesap vereceginiz yeri bildiğinizi sanıyorum ..Sizin için böyle kişilere cevap vermek zaman israfı..Hesap verecegimiz YARADAN RABBİMİZ yar yardımcınız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!
Şimşek talimatı verdi! Erdoğan'ın masasına geliyor: İşte kamuda tasarrufun ayrıntıları