Kılıçdaroğlu Tarhan Erdem'in cenazesine katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, CHP eski Genel Sekreteri Tarhan Erdem'in cenazesine katıldı.

Kılıçdaroğlu Tarhan Erdem'in cenazesine katıldı
Kılıçdaroğlu Tarhan Erdem'in cenazesine katıldı
GİRİŞ 11.06.2022 15:24 GÜNCELLEME 11.06.2022 15:24

89 yaşındaki Tarhan Erdem, Bodrum'da kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Erdem için bugün Bebek Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li eski ve yeni milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı. Cenaze töreninde konuşan Tarhan Erdem'in kızı Ayşe Erdem, "Burada çok fazla kalabalık var. Herkesin hayatına dokunmuş. Gerek yumuşaklığı, mütevaziliği ve demokrasi mücadelesinde beraber mücadele ettiği arkadaşları ve sevdikleri ile bir aradayız. Gelen herkese sevgilerimizi söylüyoruz. Çok güzel bir gün oldu bu kalabalık bizi teselli etti" dedi.  Tarhan Erdem'in cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verilmek üzere Aşiyan Mezarlığı'na götürüldü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı