Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li vekile sert tepki: Kalleşliktir, namussuzluktur!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Kadıköy'de HDP'li vekilin polisi yumruklamasına çok sert tepki göstererek, "Kalleşliktir, namussuzluktur, kanı bozukluktur. Yargı önünde bedel ödeyecekler" dedi.

GİRİŞ 13.06.2022 13:16 GÜNCELLEME 13.06.2022 16:22
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi 29. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'nde konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"TUZAKLARI BOZ BOZA ÜLKEMİZİ BÜYÜTTÜK"

Vesayetten darbeye, terör eylemlerinden ekonomik tuzaklara kadar nice oyunları boz boza ülkemizi büyüttük. Ülkemizin Sovyetler Birliği'nin dağılmasından sonra pastadan en az payı almasını sağlayan zihniyetle uğraştık. Kendi refah ve güvenlikleri haricinde hiçbir şeyi umursamayanlara karşı ülkemizi güçlendirdik. 

Bölücü terör örgütüne en ağır darbeleri indirdik. Ülkemizi kuşatma girişimlerini boşa çıkardık. Sınırımızın ötesinde bizi rahatsız eden kim olursa olsun oralara da gitmeye hazırız dedik. Şu an Irak'ta devam eden Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz. Rabbim şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Dökülen kanların hesabını misliyle teröristlerden soruyoruz. 

HDP'LİLERİN KADIKÖY'DEKİ ÖCALAN SLOGANLARINA TEPKİ

Bölücü örgütünün uzantılarının Kadıköy'de polisimize saldırmaları, terörist başını öven sloganlar atmaları provokasyondan öte kalleşliktir, namussuzluktur, kanı bozukluktur. Ben inanıyorum ki milletvekilliği dokunulmazlığı hiç kimseye teröristi övme hakkı tanımaz. Dünkü alçaklığın faillerine bunun bedelini ödeteceğiz. Hangi çirkefliği yaparsanız yapın Türkiye terörün her türüyle mücadelesini zafere ulaştıracaktır. 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 155
  • TemholGemun 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener neden kuvvetli bir tepki veremiyor ? Neden bunları lanetlemiyor ?
    Cevapla
  • misafir35 1 yıl önce Şikayet Et
    hdp liler niye milletvekili oluyor sanıyorsunuz. bu ve bunun gibi olaylarda dokunulmazlık zırhına güvenerek her türlü çirkinliği yapıyorlar. hdp bir an önce kapatılmalıdır. milletvekillerine de siyasi yasak getirilmelidir. çünkü onların amacı hizmet değil ülkemizi bölmek. doğuda da kürt devleti kurmaya çalışmak.
    Cevapla
  • Cetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse Turkiye Cumhuriyeti polisi ve askerine yumruk atamaz, terbiyesizlik yapamaz, saygisizlik yapamaz. Bunu yapmaya kalkan bu ulkenin vatandasi asla olamaz. Olsa olsa yunan yalamasi veya dag faresi karakterli pisligin tekidir. Bu mide bulandirici aciz karaktere sabir gosteren ve onun seviyesine inmeyen polis memurumun gozlerinden opuyorum. Polisimiz , askerimiz, jandarmamiz, kolluk kuvvetlerimiz yanliz degildir. Akliniz gitmeden aklinizi basiniza alin sayin cizgi film karakteri gorunumlu hain varliklar.
    Cevapla
  • HARPUTLU 1 yıl önce Şikayet Et
    ARKASINDAN 100 KÖPEK HAVLATMAYAN KURT, kurt degildir. Sen kurtluguna devam et itler arttikca SENİN şanın yukselir Cumhurbaşkanım.
    Cevapla
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Adı soyadı da çakma .aslı da türk değildir mutlaka
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti