Kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Tanju Özcan: CHP'nin üvey değil öz evladıyım

Bolu Belediye Başkanı Özcan, partisinin kesin ihraç talebiyle disipline sevk etmesiyle ilgili, "Çizgim hiç değişmedi, bundan sonra da değişmez. Cumhuriyet Halk Partisi'nin üvey değil, öz evladıyım" dedi.

GİRİŞ 14.06.2022 16:20 GÜNCELLEME 14.06.2022 17:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 16 Mayıs'ta bir meclis toplantısında el kaldıran AK Partili meclis üyesi Hacer Çınar'a, 'Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor' ifadeleri ve kendisine yönelik protestolar sırasında makam odasının penceresine çıkıp dans ederek karşılık vermesi nedeniyle CHP MYK tarafından kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

Tanju Özcan kimdir? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın asıl mesleği...Tanju Özcan kimdir ve nerelidir? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın asıl mesleği...

Özcan karar sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ben siyaseti hiç kıvırmadan yaptım. Atatürkçü, bütün etnik kimlikleri kucaklayan bir Türk milliyetçisi ve ülkesini çok seven bir anti-emperyalist olduğumu her fırsatta tekrarladım. Çizgim hiç değişmedi, bundan sonra da değişmez. Cumhuriyet Halk Partisi'nin üvey değil öz evladıyım" ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    seni chp bile kabullenemedi öz evlat olarak siyaset en de olsa.siyasetin dna testi yok ama gel ak partiye iktidar ol.kabul ederlermi bilmem.
    Cevapla
  • Nasıl olacak? 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kılıçdaroğlu "bize katılın" diyor. Bunun yanına mı katılacağız? Bunun muhafazakarlar ve Suriyeliler hakkındaki icraatlarının helalleşmesini nasıl yapacak sayın Kılıçdaroğlu?
    Cevapla
  • Ayhan Birol 1 yıl önce Şikayet Et
    Çizginin değişmediğini söylüyorsun. Sana tavsiye o çizgini bir an önce değiştir. Sende rahatlarsın hemşehrilerinde.
    Cevapla
  • alican 1 yıl önce Şikayet Et
    nereye gidiyon tanju. heykel yapacaktık.
    Cevapla
  • Ahmet Akşit 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu belediye başkanının hanımefendi hakkında söylediği sözler hakikaten çok çirkin... Parti önemli değil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi