Sera Kadıgil'den Müslümanlara hakaret! Skandal sözler

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili ve partinin sözcüsü Sera Kadıgil, Müslümanlar hakkında skandal ifadeler kullandı.

GİRİŞ 14.06.2022 19:09 GÜNCELLEME 14.06.2022 22:16
Bu Habere 514 Yorum Yapılmış

Türkiye İşçi Partisi Sözcüsu Av. Sera Kadıgil, İstanbul Sözleşmesi'nin iptaline ilişkin olarak açılan davanın duruşmasında Müslümanlara 'yobaz' diyerek hakaret etti.

SKANDAL SÖZLER

Hakimlere görüş bildiren Kadıgil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı AK Parti seçmenleri için ''hala siyasal İslamcı olduğunu bir grup yobaza ispatlamak için bu sözleşmeden çıktı.'' ifadelerini kullandı.



'YÜZDE 51 İLE ZAR ZOR SEÇİLMİŞ...'

Sera Kadıgil, İstanbul Sözleşmesi'nin iptaline ilişkin olarak açılan davanın duruşmasında ''Yüzde 51 ile zar zor seçilmiş tek bir insanın lafıyla bir düzenleme yapılamaz.'' ifadelerinizde kullandı.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 514
  • oskarvan 1 yıl önce Şikayet Et
    bunun ailesi yokmu bu kadın tam zıvanadan çıkmış kimse kızım yapma demiyor mu buna
    Cevapla
  • Alparslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sera kadigil yanlış düşünüyor.... İstanbul sözleşmesinden bir avuç yobaz olarak düşündüğü muslumanlar için çıkmadı bu devlet....zate muslumanlari baglayan onlarla alâkalı bir yani yok bu sözleşmenin....devlet sera kadigil zihniyetindeki ,edepsiz,hayasız,dinsiz komünist teröristlerden vatandaşlarını korumak için,bu sözleşmeyi lağvetti
    Cevapla
  • BOZKURT 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ceberrut, şayet imanlı insanlara yobaz diyor ise, önce İslam'ı araştırıp sonra kuranı okumasını tavsiye ederim.ilk ayeti oku olan bir kitaba iman etmiş insanlara ve medeniyetine, yobaz diyenler mi yobaz,yoksa bu kitaba ve medeniyetine sarilanlar mı? Aslında Tüm Diyanete bağlı imamlara bir yazı gönderilmeli ve Dinimiz ve kitabımız hakkında ve müslümanlar hakkında bu çirkin saldırılarda bulunanların ölmesi durumunda bırakın cenaze namazını,leşlerini cami avlusuna bile sokulmasın.
    Cevapla
  • BEKİR ÜSTÜNDAĞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkesinin siyasal sosyal dini yapısını dini hassasiyelerini sosyal hassaiyetlerini bilmeyen o kadar çok mevki makam sahibi insanlar varki siyaset yaptıklarını sanıyorlar. Kendilerine saygıları yokki Ne dine ne peygambere nede atatürk e saygı duysunlar . Bu ülkenin insanlarının % 90 nının ne dinle ne cumhuriyetle nede atatürkle bir sorunu yok. Peygamberimiz manevi değerimiz Atatürk milli değerimiz. Bu değerlere ençok saldıranlar bu işten iyi ekmek yiyorlar.
    Cevapla
  • İslâm 1 yıl önce Şikayet Et
    İslam'a düşmanlık yapmak Düşmana esir olmaktır. Soyunuz kurusun. Allah'ım size ve sizin gibilere fırsat vermesin cibilliyetsiz Amipler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklaması