Cumhrubaşkanı Erdoğan'dan enerji fiyatlarıyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enerji kaynaklarında fiyatların artmasının her alanda dengeyi bozduğunu belirterek, vatandaşları bu artışlardan korumak için ciddi tedbirler aldıklarını ve almaya devam edeceklerini söyledi.

Cumhrubaşkanı Erdoğan'dan enerji fiyatlarıyla ilgili açıklama
Cumhrubaşkanı Erdoğan'dan enerji fiyatlarıyla ilgili açıklama
GİRİŞ 15.06.2022 18:48 GÜNCELLEME 15.06.2022 18:53
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

Dünya geneli başta olmak üzere Türkiye'de de enerji fiyatlarının artmasıyla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan önlemlerle ilgili bir paylaşımda bulundu.

'ÇOK CİDDİ TEDBİRLER ALDIK, ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm dünyada petrolden doğal gaz ve kömüre kadar enerji kaynaklarının hepsinde fiyatların artması, günlük hayattan sanayi üretimine kadar her alanda dengeleri bozmuştur. Biz vatandaşlarımızı bu aşırı artışlardan korumak için çok ciddi tedbirler aldık, almaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları: Müjdeli haberi duyurdu!Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları: Müjdeli haberi duyurdu!

Erdoğan'ın paylaşımında yer verdiği grafikte, meskenlerde ve tarımsal sulamada kullanılan elektriğin KDV'sinin yüzde 18'den yüzde 8'e indirildiği, 2022'nin ilk 5 ayında meskenlerde kullanılan doğal gazın yüzde 82'sinin ve elektrik üretiminde kullanılan doğal gazın yüzde 26'sının sübvanse edildiği bilgileri yer aldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 146
  • Zengin 1 yıl önce Şikayet Et
    Tedbir alıyoruz zenginleri nasıl daha zengin edelim
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis aldın tetbirler ne zaman halka yasıyacak akaryakıt fiyatları milletin belini büktü.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de petrol çıkıp da talebi karşılarsa halka yansır. Yoksa petrol dışarıdan olduğu müddetçe uluslararası piyasa fiyatı yükseldikçe tüm ülkelere etki eder bir de döviz yükselirse fiyat yine yükselir.
    Cevapla
  • Düşünce 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHu Teala nın sevdiği bir kulu nun yönettiği ülkede her şeyin fiyatı düşer ülke ekonomisi şahlanır ALLAHu Teala nın sevmediği bir kulunun yönettiği ülkede ise her gün zamlar gelir ) gerçeği ALLAHu Teala bilir
    Cevapla
  • Niyazi 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman sen yönet ülkeyi Allahın cennetle müjdelediği kul
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    ilahi güldürdün. ne alaka? mesela zengin ülke diyelim abd yada almanya bu kafir yöneticileri daha mı çok seviyor Allah sence?
    Cevapla
  • Felanca 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ciddi teşvikler ile her evi GES santraline çevirmeli
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük çapta tropikal fanus seraları yapmak gerekiyor. Kapalı Basketpol sahaları büyüklüğünde. Sıcak su ile 24 saat ısıtmalı her her jeotermal kaynak yerine. Yerinde üretim nakliye sıfır. Meyve üretimi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...