Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Stoltenberg'e İsveç ve Finlandiya şartı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Stoltenberg'e İsveç ve Finlandiya şartı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Stoltenberg'e İsveç ve Finlandiya şartı
GİRİŞ 15.06.2022 15:45 GÜNCELLEME 15.06.2022 16:28
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede, İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyelik başvurusu ele alındı.

STOLTENBERG'E ŞART

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyelik talebi hakkında Türkiye’nin meşru endişelerini giderecek adımların atılması gerektiğini yineledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülkeden de Türkiye’nin haklı beklentilerinin karşılandığı somut adımlar görmeden, terörizmle mücadele ve savunma sanayii işbirliği konusunda paradigma değişikliğine gidileceğine dair yazılı taahhütler verilmeden süreçte ilerleme sağlanamayacağını vurguladı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Cepnili 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam adam
    Cevapla
  • aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    isteklerimizi kabul ederlerse dahi feshedilmeyecek sekilde anlasmalar yapilmali bu anlasamalara uymazlarsa natoya girseler dahi cikarilmalari eklenmeli gibi.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis bunlar sözlerinde durmaz.. Veto edelim gitsin.. Dertlerini Putine anlatsınlar...
    Cevapla
  • hHüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    hHüseyin Yunanistan, Fransa, Amerika, ve diğer bazı Nato Ülkelerinin tavrı ve tutum meydan da iken, Onlara Evet demek ne kadar DOĞRU ???
    Cevapla
  • Bal kabağı 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Nato ya Girmek İstiyorlarsa Bu Şartları Yerine Getirmeleri Şart . Bunlara Dikkat Etmek Lazımdır . Bunlarda Her türlü Ayak , Dümen Çevirebilirler . Uyanık Olmaz Lazımdır .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi