AK Parti'den Pınar Gültekin açıklaması

AK Parti Sözcüsü Çelik, Pınar Gültekin davası kararıyla ilgili açıklama yaptı. Çelik, "Yeniden değerlendirme süreçleri hukuk içinde bellidir. Hukuki süreçleri hassasiyetle takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 21.06.2022 12:35 GÜNCELLEME 21.06.2022 13:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pınar Gültekin davasında verilen karara ilişkin, "Yargı mekanizması, kararların en isabetli şekilde tamamlanması için kendi içinde değerlendirme süreçlerini hukuka uygun şekilde çalıştırmaktadır." ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Pınar Gültekin davasında karar açıklandıSon Dakika: Pınar Gültekin davasında karar açıklandı

Çelik, sosyal medya hesabından, Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada mahkemenin verdiği kararı değerlendirdi.

"Mahkemelerin eksik ya da yanlış bulduğumuz kararlarının yeniden değerlendirilmesi için yargının kendi mekanizmaları ve süreçleri vardır." ifadesini kullanan Çelik, şunları kaydetti:

"Yargı mekanizması kararların en isabetli şekilde tamamlanması için kendi içinde değerlendirme süreçlerini hukuka uygun şekilde çalıştırmaktadır. Hukuki süreç devam etmektedir. Yargı mekanizması çalışmaktadır. Yeniden değerlendirme süreçleri hukuk içinde bellidir. Hukuki süreçleri hassasiyetle takip edeceğiz. Pınar Gültekin'e bir kere daha Allah'tan rahmet diliyor, ailesinin ve sevenlerinin acısını paylaştığımızı ifade etmek istiyorum. Bu vahşi cinayeti bir kere daha lanetliyoruz."

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    hakimin ve birinci derece yakınları dahil telefon hts kayıtları banka hesap tapu kayıt hareketleri mutlaka incelenmeli
    Cevapla
  • Galericiler 1 yıl önce Şikayet Et
    o hakim de aynı acıyı yaşasa ne ceza verirdi
    Cevapla
  • Efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    Erkek veya kız arkadaşı diye birşey yok müslümanlıkta. Bütün milletime duyurulur.
    Cevapla
  • cihangir 1 yıl önce Şikayet Et
    yani canilik yapmak mübah mı bu durumda?
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakimleredikkat bilerek yapiyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar