HÜDA PAR: Herhangi ittifaka verilmiş sözümüz, alınmış kararımız yok

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Yapıcıoğlu, "Eğer ilkelerimize uygun bir ittifak ortağı imkanı varsa bu ittifakın içerisinde yer alabiliriz. An itibarıyla herhangi ittifaka verilmiş sözümüz, alınmış kararımız yoktur." dedi.

HÜDA PAR: Herhangi ittifaka verilmiş sözümüz, alınmış kararımız yok
HÜDA PAR: Herhangi ittifaka verilmiş sözümüz, alınmış kararımız yok
GİRİŞ 23.06.2022 14:18 GÜNCELLEME 23.06.2022 14:22
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

 Zekeriya Yapıcıoğlu, Tokat'ta bir lokantada düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin sınır ötesi operasyonları durup dururken yapmadığını, bunu gerektirecek bir durum varsa operasyonu gerçekleştirdiğini söyledi.

Sınır ötesi operasyonların bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yapılacak gibi göründüğünü belirten Yapıcıoğlu, "Sınır ötesi operasyonların en büyük nedeni, sınır ötesindeki silahlı yapılanma ve orada silahlı eylemlerini sürdürmeye ya da yönetmeye devam etmesidir. Bu olduğu müddetçe olacak. Suriye'de 11 yıldır iç karışıklık devam ediyor. Kaotik durum, istenmeyen durumların ortaya çıkmasına neden oldu. Bunun ne kadar devam edeceği belli değil." ifadelerini kullandı.

"İTTİFAK KARARI İÇİN ERKEN"

Yapıcıoğlu, Türkiye'de seçime bir yıl kadar zaman bulunduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:

"An itibarıyla HÜDA PAR, herhangi bir oluşumun, bir ittifakın içerisinde değil. Sayın Cumhurbaşkanı, Cumhur İttifakı'nın adayı olduğunu söyledi. Başka kimlerin aday olacağı belli değil. Kanaatimce bu konularda karar almak çok erken. Henüz onun zamanı gelmedi. Eğer ilkelerimize uygun bir ittifak ortağı imkanı varsa bu ittifakın içerisinde yer alabiliriz. An itibarıyla herhangi ittifaka verilmiş sözümüz, alınmış kararımız yoktur."

Yapıcıoğlu, daha sonra kentte esnaf ziyaretinde bulundu.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Evet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hüdapar ümmetçidir islamcıdır candır
    Cevapla
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    İyisiniz hossunuz da sakkın ittifaka girmeyin kimseyle
    Cevapla
  • Cihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyasetini beğeniyorum hudaparin...oyumu onlara vereceğim...
    Cevapla
  • Ali ihsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Boşsunuz, 90'larda da böyleydiniz hala böylesiniz.
    Cevapla
  • sami 1 yıl önce Şikayet Et
    ilken ülkendir kardeşim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası