Kılıçdaroğlu'nun adalet anlayışı! Bakın kimleri hapisten çıkaracakmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6'lı masada adaylık için kendini ön plana çıkarmaya çalışırken bir yandan da devleti katil olmakla suçlayan akademisyenler dahil, FETÖ'cü teröristleri ve gezi provokatörlerine vaatlerde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun adalet anlayışı! Bakın kimleri hapisten çıkaracakmış
Kılıçdaroğlu'nun adalet anlayışı! Bakın kimleri hapisten çıkaracakmış
GİRİŞ 23.06.2022 14:58 GÜNCELLEME 23.06.2022 15:07
Bu Habere 206 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bir yıldan az bir süre kala CHP'li Kılıçdaroğlu, aday olabilmek adına vaatlerinin dozajını kaçırdı. Türkiye'yi katliam yapmakla suçlayan akademisyenler başta olmak üzere, 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde yakalanan FETÖ'cü teröristler ve Gezi Parkı olaylarında devleti milyarlarca lira zarara uğratan provokatörlere kucak açmaya başladı.

HEPSİNİ HAPİSTEN ÇIKARACAKMIŞ!

Kaset kumpasının ardından CHP'nin başına geçen Kılıçdaroğlu, kendisini borçlu hissedercesine FETÖ'cüleri hapisten çıkarmanın sözünden bahsetti.

Kılıçdaroğlu, "Barış Akademisyenleri üniversitelerindeki kürsülerine döndüreceğiz. Avukatlar, Harp Okulu öğrencileri, ülkenin en önemli hareketi olan Gezi Hareketinin mağdurları, kadınları var içeride.  Bu ülkeye adaleti mutlaka ama mutlaka getireceğiz." sözleriyle skandala imza attı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Devleti katliam yapmakla suçlayan 'Barış Akademisyenleri'

PKK'nın hendek ve barikatlarını kaldırmak, bölgede yeniden devlet otoritesini sağlamak için başlatılan operasyonlar, terör örgütü PKK ve HDP yandaşı siyasiler, gazeteciler ve akademisyenler tarafından 'katliam' olarak lanse edilmişti. Kendilerine 'Barış İçin Akademisyenler' adını veren bir grup akademisyen devleti katliam yapmakla itham eden skandal bir bildiriye imza atmıştı.

Darbe girişiminde ön sırada olan olan Harp Okulu Öğrencileri

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, örgütün Hava Harp Okulu’ndaki yapılanmasına yönelik yeni bilgilere ulaşıldı. Cumhuriyet Savcısı Levent Bilge’nin yürüttüğü soruşturmada, FETÖ’nün Hava Harp Okulu’ndaki varlığı ve 15 Temmuz’daki darbe girişimine kadar adım adım nasıl hareket ettiği aydınlatıldı. 15 Temmuz darbe girişiminde halkın üzerine bomba yağdıran pilotların nasıl yetiştirildiği ortaya koyuldu. İlginç bilgilere yer verilen soruşturmada, FETÖ’cü eski Tuğgeneral Bekir Ercan Van’ın ismi sık sık geçti. Soruşturmada, 15 Temmuz’da Adana İncirlik 10. Tanker Üs Komutanı olarak görev yapan Van’ın Hava Harp Okulu’ndaki yıllar önce başlayan yapılanmanın planlayıcısı olduğu bilgisi yer aldı. Ayrıca, örgütün TSK içerisinde en önem verdiği yapılanmalardan olan Hava Harp Okulu’nda görev alan şahısların, 15 Temmuz darbe girişiminde aktif rol aldıkları kaydedildi.

 

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 206
  • Bayburtsevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kıysın amerikaya başkanolsun kılıcdaroğlu
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin olduğun ortam da adalet teyze olmuş. Bil istedim.
    Cevapla
  • Dwse 1 yıl önce Şikayet Et
    Apo yu da demirtaşida cikarir her şey beklenir
    Cevapla
  • zafer42 1 yıl önce Şikayet Et
    neden cikariyormus Oy pesinde
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun adam davası için herşeyi göze almış. ulan biz ne yaptık biz? 15 temmuzda bu hayınlar fetö ile bir oldu darbe yaptı biz ne yaptık tutuklayamadık bile.Reis duy bunları duy namussuzlar kadar cesur olamadık ülke karışacak diye keşke karışsaydı bu hayınları temizlerdik. Allah kısasa kısas diyor bir fetö ye ketöye merhamet gösterdik böyle azarlar işte marazın babası doğdu yanlış yaptın Reis alacaktın kemal meral arınçın kellesini şuan 3 ü de azdı hadi ayıkla pirincin taşını.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!