Gültekin Uysal’dan Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığına yeşil ışık

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için adeta yeşil ışık yakarak, "Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakarım" şeklinde konuştu.

Gültekin Uysal’dan Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığına yeşil ışık
Gültekin Uysal’dan Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığına yeşil ışık
GİRİŞ 24.06.2022 01:00 GÜNCELLEME 24.06.2022 01:03
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, kentte yerel yayın bir radyoda Gazeteci Yazar İsmail Akar’ın konuğu oldu.

Başkan Uysal, "Siz kendiniz adaylık düşünüyor musunuz? Meral Akşener söylemlerinde ‘ben başbakan olacağım’ diyor, sonuçta Kılıçdaroğlu’nun aday olmasına durumuna nasıl bakıyorsunuz?" sorusunu cevapladı.

"Bizim için birinci öncelik cumhurbaşkanlığı. Tabiî ki TBMM'de de Millet İttifakı olarak parlamenter sisteme geçmek adına güçlü çıkmak zorundayız. Cumhurbaşkanı adayı konusunda temel kuralları koyduk 6’lı masa olarak. Ben Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakarım. Bu masanın oluşumunda önemli katkılar sağlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu doğal olarak da isterse hakkıdır. Bu manada bizlerde gerekli desteği veririz. Öte yandan kendi adıma bireysel bir hesap içinde hiç olmadım. 20 yılı aşkın siyasi hayatımda ilkeli duruşa devam ediyorum. Bu yüzden Afyonkarahisarlı olarak ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim Afyonkarahisar’dan milletvekili adaylığı önceliğimdir.”

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Ahmer 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapabilir ki!
    Cevapla
  • Osman numan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aaaa şok oldum.. Tüm dengeleri değiştirecek bir karar ... :). :) :)
    Cevapla
  • Siverekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam da kendini meyvedan zannediyor
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    sen nasıl bır lıdersın..Adnan Menderesı asan bu düşünceyle senın ne alakan var..sızı kım bırleştırdı..Chp demek Adnan Menderes düşmanlığı demektır..yazık sana..Bıdene hızmet etmeyı bırak..yerlı vede mıllı ol...Chp ne demek Darbecı,başörtusu düşmanı demektır..
    Cevapla
  • Elaziz 1 yıl önce Şikayet Et
    20 yıllık siyasi hayatın varsa toplamda kaç yaşındasın Çömez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek