Kılıçdaroğlu: Başkanlarımızın yolları kesilmek isteniyor

İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul'da ortalama yıllık raylı sistem inşaatını 2.5 katına çıkardıklarını öne sürdü. CHP lideri Kılıçdaroğlu ise, belediyelerin üstünde büyük baskı olduğunu iddia ederek, "Yolları kesilmek isteniyor" dedi.

Kılıçdaroğlu: Başkanlarımızın yolları kesilmek isteniyor
Kılıçdaroğlu: Başkanlarımızın yolları kesilmek isteniyor
GİRİŞ 24.06.2022 12:40 GÜNCELLEME 24.06.2022 12:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'nin, "İstanbul'a hizmette 3 yıl" programında konuştu. 

İmamoğlu, "Aynı anda 10 metro inşaatını yöneten yegane şehiriz. Bizden önceki 25 yıl boyunca 5 km altında kalmış olan ortalama yıllık raylı sistem inşaatını tam 2.5 katına katladık. Bu 25 yıllık ortalamanın ilk 4 yılını söylesem birilerinin çok ağrına gider onun için söylemeyeceğim onu" dedi. 

Engellendiklerini öne süren İmamoğlu, "Siz bizi bir de Millet İttifakı iktidarında görün. Uyumlu bir hükümet ile İstanbul'da neler yapılabiliyormuş o zaman görün" diye konuştu.

"BAŞKANLARIMIZIN ÜZERİNDE BÜYÜK BASKI VAR"

Kılıçdaroğlu ise, "Belediye başkanlarımızın üzerinde büyük baskı var. Yolları kesilmek isteniyor" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı iktidarında yerel yönetimlerin kaynaklarını güçlendireceklerini ifade etti. 

"Bütün engellemelere rağmen belediye başkanlarımız yollarına kararlılıkla devam ediyor" diyen Kılıçdaroğlu şunları söyledi: 

"Koca koca adamlar İBB Başkanı'nın elini kolunu nasıl bağlarız arayışı içinde. Bütün sorunları çözme kararlılığımız var.

Kainat adalet üzerine inşa edilmiştir. Adaletsizlik yapanları asla unutmayacağız. Bazen diyorum ya helalleşme diye. Helalleşme gücü elinde tutanın yaptığı haksızlık dolayısıyla kişiden özür dilemesi demektir. Yoksa tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenler oturup helalleşmeyeceğiz. Hesabını mutlaka soracağız."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Alo 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne olur kesik değil....sadece boş....başkanlarınızın kof olduğunu bir anlasan
    Cevapla
  • Karanlık Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiş hişs hissss. Başkanların eli armutmu topluyor? Kocaman adamları çocuk yerine koyma. Kendileri zaten aynı bahane viyaklama içinde. Kendin için miyavla. Muhalefetin elini kolunu bağlıyorlar de. İmamoğlu ndan ilham al. Kocaman adamı 5 paralık ettin şimdi. Amacı buda olabilir.
    Cevapla
  • Gs es Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Laf olsun diye konuşma kemal ⚔️ çalışmıyorlar desen haklısın
    Cevapla
  • 123456 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan,yalan vallahi yalan billahi YALAN!!
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Hain adam olmayan yolları nasıl kesilecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı