Muharrem İnce 6'lı masanın artık dağıldığını söyledi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Millete umut olamıyorlar ama bize operasyon çekmek istiyorlar." diyerek 6'lı masaya yüklendi. İnce, 6'lı masanın artık dağıldığını belirterek 'Bunlardan millete umut yok." dedi.

Muharrem İnce 6'lı masanın artık dağıldığını söyledi
Muharrem İnce 6'lı masanın artık dağıldığını söyledi
GİRİŞ 24.06.2022 17:33 GÜNCELLEME 24.06.2022 17:33
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi lideri İnce, yeniden belde statüsü kazanan, 3 Temmuz'da da belediye başkanlığı seçiminin yapılacağı Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga beldesini ziyaret etti.

"KOALİSYONLARIN SÜRESİ 11 AY"

Burada cuma namazı kıldıktan sonra gazetecilere konuşan İnce, "Bu iktidarın karşısında 6'lı bir masa var. Şimdi milletimizin vicdanına sesleniyorum. Türkiye'de ortalama koalisyonların süresi 11 aydır. En uzun koalisyon da 2 yıl 4 ay sürmüştür. Bu 6'lı masa geçtiğimiz günlerde bence dağılmıştır" dedi.

"LİBYA TEZKERESİNDE BİLE ANLAŞAMADILAR"

Muhalefete yönelik eleştirilerini sürdüren İnce, "Libya tezkeresinde bile anlaşamadıktan sonra memleketin hangi sorununda anlaşacaklar? Libya tezkeresine ne diye 'hayır' veriyorsunuz. Siz Akdeniz'de Türkiye’nin güçlü olmasını istemiyor musunuz? Siz Akdeniz'deki gazdan pay almak istemiyor musunuz? Siz 'mavi vatan'ı desteklemiyor musunuz? Siz Türkiye'nin Antalya Körfezi'ne sıkışmış bir kara devleti mi olmasını istiyorsunuz? Bu muhalefetten millete umut yoktur. Libya'ya tezkere konusunda anlaşamayanlar, hangi konuda anlaşacaklar?" diye konuştu.

"MİLLETE UMUT OLAMIYORLAR"

Muhalefetin 20 yıldır ülkeye umut olmadığını da kaydeden İnce, "Millete umut olamıyorlar ama bize operasyon çekmek istiyorlar. Topunuz gelse bir şey yapamazsınız. Partimiz dimdik ayaktadır. Göreceksiniz, Türkiye'nin umudu biz olacağız. Türkiye'ye 3'üncü bir seçeneği biz sunacağız, biz sunuyoruz. Türkiye bu sıkışmışlıktan, bu kutuplaşmadan çıkmak zorundadır. Memleket Partisi de bunun adresidir" dedi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 61
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp lilerden hayır gelmez
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam dan tam bir muhalafet olur. Keşke ana muhalefet bu adam olsa
    Cevapla
  • Canpolat. 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin ince kiliçdaroğlu senden çok korkuyor o masayi dağitacak insanda sensin gerçek atatürkçüsün ve o yüzden seni dişarda biraktilar oylarimiz senindir...
    Cevapla
  • Riza 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın ince vatansever birisin yönünü yolunu hemen cumhur ittifakına cevir...chp kazanırsa hdp iktidar olacak bu cennet vatanı gavura teslim etmeyin...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    akıllı adam en azından yalancı değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım