Sarıgül'e Atina'da saldırı girişimi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yunanistan'ın başkenti Atina'da kimliği belirsiz bir grubun saldırı girişimine uğradığını bildirdi.

Sarıgül'e Atina'da saldırı girişimi
Sarıgül'e Atina'da saldırı girişimi
GİRİŞ 25.06.2022 19:35 GÜNCELLEME 25.06.2022 19:36
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Sarıgül, Yunanistan Parlamentosu'nun önünde düzenlediği basın toplantısında, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'e "Silahlardan umut bekleme, barışa yönel." mesajı verdiğine dikkati çekti.

Basın toplantısı sonrası kendisine sözlü saldırılar olduğunu dile getiren Sarıgül, daha sonra da bir grup tarafından fiili saldırı teşebbüsünde bulunulduğunu söyledi.
 

Sarıgül, Atina'da Türk bayrağı açtıSarıgül, Atina'da Türk bayrağı açtı


'DURUMUMUZ İYİ'

Sarıgül, kendisinin ve Parti Genel Sekreteri Teoman Mutlu'nun iyi durumda olduğunun altını çizerek, bugün Atina'dan ayrılacaklarını ve 23.30'da İstanbul Havalimanı'nda olacaklarını kaydetti.

TDP Genel Sekreteri Mutlu da AA muhabirine, Sintagma Meydanı'nda konakladıkları otelin yakınında, Parti Genel Başkanı Sarıgül'e kimliği belirsiz kişilerce saldırı girişiminde bulunulduğunu anlattı.

Sarıgül'ün güvenli şekilde yeniden otele girmesini sağladığını kaydeden Mutlu, o sırada söz konusu grubun kendisini tartakladığını aktardı.

Mustafa Sarıgül, Yunanistan Parlamentosu'nun bulunduğu Sintagma Meydanı'nda gazetecilere açıklama yapmıştı.

Miçotakis'in Türkiye ile yaşanan ikili sorunları iç politika malzemesi yapmasını doğru bulmadığını belirten Sarıgül, "Sayın Miçotakis, Yunanistan Parlamentosu'nun önünden uyarıyorum. Amerika'ya güvenme. Çözümü Amerika'da değil, Türkiye'de ara. Bak biz buradayız." ifadelerini kullanmıştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Aptallık yapmışsın sarıgül Hiç mi akıl fikir feraset yok sende
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    yaptigi yakisiyormu bir vekile? vekil dedigin örnek olmali bizim ülkemizde yunanli vekil böyle yapsa ne olur? acikcasi yakistiramadim. Yunanistanin türkiyeye karsi olasi bir savasta 1% sansi var bunu bütün dünya biliyor ne gerek var böyle sacmaliklara....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vah vahhhh. Napıyorsa yunan'da?
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    sahsen sevmem ben bunu ama jster provakator deyun ister oy icin deyin. adam gidip orda inlernde bayrak acip onlari uyariosa ne guzl bisi bizim siyasilern gerisi nerde acep hepsine diorm secime bi kac ay kala halkin icine karisirlar sknra yan gel yat 5 sene boyunca onlarla ahirette gorusecez. Sarıgül şova devam esmsende gurle ulen
    Cevapla
  • FATİH 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gidip savaş edelim dememiş ki, Barış demiş, Tebrikler... En azından Bizler yunanla kavga ederken Kılıçdaroğlu gibi kucaklaşmadı. Gel barışalım dedi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Has chp liler böyle menleket sevdalısı ve hizmetkarı olur Tebrikler Sayın Sarıgül
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin'in BM üyeliği onaylandı
Yüzde 500 yetmedi! İmamoğlu’nun ilk işi İstanbul’da suya zam