Göksu’dan İmamoğlu'nun teşekkür paylaşımına tepki!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, daha önce sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkını veto eden ve kullanım süresi dolunca da teşekkür paylaşımında bulunan İmamoğlu’na, “Bu kadarına da pes” diyerek tepki gösterdi.

Göksu’dan İmamoğlu'nun teşekkür paylaşımına tepki!
Göksu’dan İmamoğlu'nun teşekkür paylaşımına tepki!
GİRİŞ 01.07.2022 20:09 GÜNCELLEME 01.07.2022 20:40
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, daha önce sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkını veto eden ve meclis kararıyla kabul edilen kararın süresi dolunca teşekkür paylaşımında bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi.



Veto kararının fotoğrafıyla birlikte İmamoğlu’nun paylaşımına alıntı yaparak paylaşımda bulunan Göksu, şu ifadeleri kullandı:

“Bu kadarına da pes doğrusu! İBB Meclisinde Cumhur İttifakımızın fedakâr sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım hakkı tanıyan kararını veto ederek meclise iade eden İBB Başkanı'nın bu paylaşımını sağlık çalışanlarımızın ve İstanbulluların takdirine bırakıyorum.”


 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Adanali 01 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu na oy verenlere duyurulur
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Olağanüstü bir durum için yapılmış bişeydi normale döndü kalkmasida gayet normal bunda gocunscak bişey yok ozaman herkes beleş binsin varmı öyle bişey
    Cevapla
  • Kul Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık çalışanlarına yapılan pozitif ayrımcılık neden başka meslek sahiplerine yapılmıyor sadece onları etkilendi pandemiden asgari ücretli esnaf işçi memur herkesin işi bozuldu 4200 lira alan asgari ücretli nasıl akbil basip biniyorsa 8- 10 bin lira alan sağlık oda bassın akbilini binsin yada herkes bedava binsin herkes bu ülke için çalışıyor sadece sağlıkçılar deyil
    Cevapla
  • Kemal pusat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hastalığı salgın olduğu dönemde ibebe başkanı sayın imamoğlu sağlıkçılara uygulama başlatmıştı kendidini kutluyorum polemik yapmaya gerek yok herseye bir mana buluyorsunuz boşverin
    Cevapla
  • Veys 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem otobüse zam yapınca petrol den diyor marketteki fiyat zamlı olduğunda hükümetten kaynaklanıyor diyor :) Bu kadar aptallar var içimizde. Nakliye petrolle gelmiyor mu? Muhalefetin o pahalı bu pahalı sen fiyata cebine bak diyenlere inanmayın dünya yeni dönemden geçiyor tepede enerji, petrol, doğalgaz kavgası var. Kim bakar marketin fiyatına şapşallar bakar. Ortalık durulunca zıkımlanır yersin sonra. Aklını başınıza alın devletinize baştakine destek olun. Yoksa ukrayna gibi sürerler sahaya. Bu dönemde ticaret yapan 20 senede yapamadığını bir senede yaptı ortalıkta işsiz yok. Sezgin, canan, lütfi kadroları gelipte cebinize para koymazlar meseleleri marketteki fiyat değil.
    Cevapla
  • Kemal pusat 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen ilk önce konuşma üslubunu düzelt zıkkımlanıyor varsa oda sensin......
    Cevapla
  • aragorn 1 yıl önce Şikayet Et
    Tevfik Göksu bey senin de başka işin yokmuş sağlık çalışanları 2 senedir bedava biniyor ve hatalarından geçilmiyor onlara her türlü haklarını devlet verdi bir zahmet ulaşım ucretide odesinler,Bizi o kadar mağdur etkileri son zamanlar da boyna greve gidip durdular askeri ücret alan gariban ücret ödesin 10bin maaş alan ücretsiz binsin bırakın artık şu sağlıkçılara pof poflamayi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti