HÜDA-PAR Genel Başkanı'ndan 'ittifak' açıklaması!

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "HÜDA PAR, ilkelerine uygun, milletin, memleketin menfaatine olabileceğini düşündüğü bir ittifak teklifi olursa bu ittifakın içerisinde yer alabilir." dedi.

HÜDA-PAR Genel Başkanı'ndan 'ittifak' açıklaması!
HÜDA-PAR Genel Başkanı'ndan 'ittifak' açıklaması!
GİRİŞ 06.07.2022 12:09 GÜNCELLEME 06.07.2022 12:12
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Yapıcıoğlu, Siirt'teki temasları kapsamında düzenlediği basın toplantısında, seçimlerin zamanında yapılmasını beklediklerini söyledi.

Erken seçim kararının alınabilmesi için Meclis'in toplanması gerektiğine işaret eden Yapıcıoğlu, tatile giren Meclis'in toplanıp erken seçim kararını alması ve Yüksek Seçim Kurulunun hazırlıklarını tamamlamasının bahar aylarını bulabileceğini, birkaç ay için böyle bir prosedüre gerek olmadığını belirtti.

Yapıcıoğlu, HÜDA PAR'ın an itibarıyla herhangi bir ittifak içerisinde yer almadığını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Mevcut seçim sistemi partileri ittifak yapmaya zorluyor. Baraj endişesi taşıyan partilerin barajı aşmak için ittifak yapma ihtiyacı hissetmeleri gündeme geliyor. HÜDA PAR sadece barajı aşmak için, 'Ne pahasına olursa olsun, bir ittifak içerisinde yer alacağız.' diyen bir parti değildir. HÜDA PAR, ilkelerine uygun, milletin, memleketin menfaatine olabileceğini düşündüğü bir ittifak teklifi olursa bu ittifakın içerisinde yer alabilir. Fakat 'Ne olursa olsun bir ittifak içerisinde yer alacağız.' diye bir duruşumuz yok."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 57
  • Medeni erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Hudapar Kürt illerinde Kürtlere yapılan faili beli cinayetlerin aktörlerin yuvasıdır hizbi şeytan . Kürtler bin yılda geçse o vahşeti unutmaz rahat olun
    Cevapla
  • Drone Emmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen gladio ile hüdapar'ı karıştırmışsın.
    Cevapla
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden refah partisiyle ittifak kursa çok güzel olur
    Cevapla
  • Mehmet Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Hudapar gerçekten dürüst siyaset yapan millyetine memleketı faydalı olmak için çalışan bir partidir
    Cevapla
  • Amed zeydanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir diyarbakırlı olarak hüdaparı çok yakından takip ediyorum gerçekten de halkın a hizmet eden menfaatçi değil tam bir ümmet anlayışı var nedense hiçbir medya da nede mecliste adları zikrediliyor yazık ya bunlarda Türkiye vatandaşı yinede oyum hüdapara
    Cevapla
  • Ömer dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Saadet partisi çıkar için bütün kuruluş vede felsefesinden uzakta olan hayatta aitti ittifaklarla beraber oldu bu parti halkın gönlündeki yerini kaybetti onlar kaybetti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan operasyon! Füzeler peş peşe havalandı! Yeni görüntüler paylaştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor