İsmail Çataklı: Türkiye bir yalan makinası ile karşı karşıya

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Esenyurt'ta Afganların Suriyeli bir kıza tecavüz ettiği yalan haberine paylaşan Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ için "Türkiye bir yalan makinası ile karşı karşıya." dedi

İsmail Çataklı: Türkiye bir yalan makinası ile karşı karşıya
İsmail Çataklı: Türkiye bir yalan makinası ile karşı karşıya
GİRİŞ 06.07.2022 14:00 GÜNCELLEME 06.07.2022 17:48
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ sosyal medya hesabından "Dün akşam Esenyurt Namık Kemal mahallesinde 4 Afgan 12 yaşında bir Suriyeli kıza tecavüz etti. Halk sokağa döküldü. Afganlar ağır şekilde dövüldü. Halk mahallemizde yabancı istemiyoruz diyerek emlak komisyoncularına tepki gösterdi. Bıçak sırtında yaşadığımız günlerden geçiyoruz." paylaşımında bulundu.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı yalan haber paylaşımına tepki göstererek "Türkiye, siyasi bekasını insan nefreti ve yabancı düşmanlığı üzerine kurgulayan bir yalan makinası ile karşı karşıya. Tekrar söylüyorum, hukukçularımız çalışıyor. İlgilinin cezai ehliyeti olup olmadığının tespiti için müracaatta bulunacağız." ifadelerini kullandı.

HABER YALANLANMIŞTI

Esenler Kaymakamlığı iddiayı yalanlayarak şu açıklamayı yapmıştı;

ÖZDAĞ ÇATAKLI'YA YİNE YALANLA CEVAP VERDİ

Özdağ, Çataklı'nın twitini alıntılayarak "Büyük Türk Milleti, Zafer Partisi İstanbul il başkanı Esenler’e giderek muhtar dahil şahitler ile konuştu. Saldırıyı teyit etti. Mağdur kız Bayrampaşa Eğitim Hastahanesine, dayak yiyen Afganlar Esenler hastanesine götürülmüş. Bakanlık seri yalan söylüyor." paylaşımını yaptı.

ÇATAKLI: YALANINA DAYANAK GÖSTERDİĞİ ASAYİŞ OLAYINDA TECAVÜZ VAKASI YOK

Özdağ'a cevap veren Çataklı şu ifadeleri kullandı:

Bir tweetinde başka bir yalan tweetinin müjdesini veren, hiç durmadan yalan söyleyen, tek mesleği yalan olan bir organizmayla karşı karşıyayız.

Yalanına dayanak gösterdiği asayiş olayında tecavüz vakası yok ama ülke gündemini ve huzurunu iğfal eden bir meczubun olduğu gerçek.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 41
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip ruh hadtaları yalanlarının melere mal olacağını bilmiyormu elbette bilyorlar Kaos çıkartmak Huzuru bozmak için Her türlü fitneyi yayar bu tipler HUZURUMUZA KASTEDENLERDE HHZUR BIRAKMA ALLAHIM.
    Cevapla
  • ismailbey 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım kendisine biçilen görevi fırsat buldukca yaymaya çalışıyor kanser olmadan pili bitirilmelidir dün mantar gibi çoğalan bu tip siyasi figüranlar her daim iç ve dış düşmanlarımızca futursuzca pion olarak kullanılmak üzere diyazy edilmişlerdir dün ülkücüyüm diyenler bugün hdp ile kucak kucaka olması ilme mantığa ve siyasi etike çok tersttir
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Mürekkep yalayan cahil prof. Olacak birde
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    konuşsun bakalım bir yıl sonra vekilde olamıyacak verir hesabını
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    güya ırkçılık yaparak oy devşirecek...böylece akşener in gözüne girecek falan...tam bir yobaz olmuş ümit...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...