Erdoğan ile Herzog telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Erdoğan ile Herzog telefonda görüştü
Erdoğan ile Herzog telefonda görüştü
GİRİŞ 07.07.2022 19:05 GÜNCELLEME 07.07.2022 19:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Kurban Bayramı tebriği dolayısıyla telefonla aradı.

Görüşmede, Türkiye-İsrail ilişkileri ve bölgesel konular da ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da mübarek bayram günlerinin her iki ülke, bölge ve tüm dünya için huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

İki lider karşılıklı hassasiyetler temelinde ve pozitif bir gündem üzerinden ikili ilişkileri somut adımlarla ileri taşıma hususunda mutabık kaldı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 5
  • Olmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    İsrail ile normallrşme olmaz İsrail zalimdir zalime güven olmaz
    Cevapla
  • dostt birr 1 yıl önce Şikayet Et
    israil yeni başbakanı aslında Turkiye ile iyi gidiyor. olması gereken budur.filistin ve kudus artik nefes almalı..olası bir dünya savaşi yada krizler bölgeyi zora sokar.aslında ermenistanda bunu anladi.anlamayan bir yunanistsn. ada el uzatacak az kaldı 2023 reisin dünyası olacak.guçlu Türkiye bölgesine fayda getirir.ama zayıf Turkiye olursa buralarda fransiz gezer abd gezer rusya gezer.gezerde gezer hatta iran bile buralarda bir avuç militanla gelir suriyeye oturur. pyd Turkiyeye kafa tutar.bence iyi gelişmeler oluyor. ama yahudiye fazla guvenmek iyi degil.yahudi parayi sever. anlayacağınız satabilirde temkinli olmak lazim derim
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Limanlarımız coğrafi olarak çok yakın , İsrail ve Mısır gazı TANAP boru hattına entegre edilinceye kadar , sıvılaştırılmış doğalgazı LNG tankerleri ile hem İsrail hem de Mısır'dan ithal edebiliriz . Fazla kuru gaz TANAP üzerinden Avrupa'ya sevk edilmeye devam eder .
    Cevapla
  • elturco 1 yıl önce Şikayet Et
    İzleyin bu adamı indirecekler.Netanyahu gibi aşırıcılar cogunlukta israil de.Bu tarz ticaret odaklı bakan kişi max 1 dönem gidebilir.Yahudiler kan istiyor ! inş bir gün istediklerini biz Türkler vereceğiz.
    Cevapla
  • Hakı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim yahudilerle sorunumuz yok her zaman dosttuk.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı