MHP'li Karakaya: İYİ Parti'ye oy verecek kesim rahatsız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Sahadan gördüğüm; özellikle CHP’nin HDP ile olan iş birliği, İYİ Parti’ye oy verecek kesimde ciddi bir rahatsızlık dile getirmiş." dedi.

MHP'li Karakaya: İYİ Parti'ye oy verecek kesim rahatsız
MHP'li Karakaya: İYİ Parti'ye oy verecek kesim rahatsız
GİRİŞ 10.07.2022 13:17 GÜNCELLEME 10.07.2022 13:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Ankara Milletvekili Arife Düzgün Polat, Kadın Kolları Başkanı Betül Gümrük ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Osman Nuri Anbarkaya, MHP'ye bayram ziyaretinde bulunarak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK Üyesi Necmi Yıldırım ile Genel Başkan Danışmanı Merve Menekşe'den oluşan heyetin bayramını kutladı. MHP'li Karakaya, Türkiye’nin 40 yıldır terörle uğraştığını ve terör yüzünden çok fazla insanını kaybettiğini söyledi. Terörün ekonomik zararlarına da değinen Karakaya, "Bazı yetkililerin verdiği rakamlara göre 2 trilyon dolar terörle mücadelenin ekonomik maliyetinden bahsediliyor. Bırakın bunu çeyreğini alalım; 500 milyar dolar eder. Bugün 500 milyar dolar Türkiye ekonomisinin içerisinde kalmış olsaydı acaba sonuç ne olurdu? HDP ve onların yetkilileri kürsüye çıktıklarında utanmadan arlanmadan köylünün, çiftçinin, esnafın, memurun sıkıntılarından bahsedip, gençlerin işsizliğini öne sürerek, sözüm ona siyaset yapmaya çalışıyor" diye konuştu.

'6'lı masa'ya ilişkin de değerlendirme yapan MHP'li Karakaya, "Millet ittifakında bir ufuk yok. 6’lı masanın da durumunun ne olacağını göremiyoruz. Sahadan gördüğüm; özellikle CHP’nin HDP ile olan iş birliği, İYİ Parti’ye oy verecek kesimde ciddi bir rahatsızlık dile getirmiş. 'Peki ne olacak' diye sorduğumuzda 'Meral hanım 6’lı masaya iyi bir iyilik yapacak, o yapıdan ayrılacak' şeklinde de çok ciddi söylemler var. Aday bulmadan herhalde başka şeyler olacak gibi" dedi. 

AK Parti'li Akyol da "'6'lı masa şu tarihte bir araya gelecek' deniyor ama altında bir şey yok. Sadece bir tek mottoları var; Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek. Hiçbir konuda hiçbir şeyde bir fikir yok, plan yok. Onun için biz sizinle birlikte inşallah, vatandaşımızla el ele, kol kola 2023’te de yükselmekte olan Türkiye uçağının irtifasını daha da yükseklere çıkaracağız" diye konuştu.

MHP'de daha sonra diğer partilerin ziyaretleri gerçekleştirildi. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener’in yanında duran ve bir zamanlar Muhsin YAZICIOĞLU ile yol yürümüş AĞIRALİOĞLU ve milliyetçiliğinden asla şüphe duyulamayacak Koray AYDIN'ın gözlerine bakmak isterdim. "Bir elleriyle kurt işareti yaparken, saman altından HDP ile nasıl aynı safta olduklarını "Gözlerinin içine bakıp anlamaya çalışırdım..Gerçek milliyetçilerle, BİDEN değirmenine su taşıyan milliyetçilerin ayrılacağı köprüye geldik. Hadi bakalımmm tek tek geçin bu köprüden??!!
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben de AK Parti ve MHP'li kardeşlerimin bayramlarını kutlarım !....
    Cevapla
  • DİYAR-I BEKİR 1 yıl önce Şikayet Et
    SÖZÜN ÖZÜ: ben parlamenter sistemi sevmem.LAKİN: ANADOLUNUN BAĞRINDA YETİŞMİŞ .TÜRKLÜK GURURU (kürdüm) İSLAM AHLAK ve FAZİLETİ İLE İSLAM ile bağlantısı bulunmayan hiçbir siyasi partiye rey vermem.HELE, HELE dedesi osmanlıya ihanet etmiş ve herhanği bir neden ile selaniğe sürülmüş.BÜĞÜN İSE İNTİKAM ALACAĞI ihtimalı yüksek olan BİRİNE REY VERMEM.1 damla suda vermem.chp,hdp,ip AYNI İDEOLOJİNİN SAVUNUCULARIDIR.KİMİSİ MUSTAFA KEMAL,KİMİSİ İNÖNÜYÜ,KİMİSİ KÜRTLERİ kulanarak bir yere varmak istiyorlar.LAKİN: varmak istediklerine kavuşamasınlar .
    Cevapla
  • mysti 1 yıl önce Şikayet Et
    ip ye oy verecek olanlar zaten chp ye de hdp ye de oy verebilecek cinsten insanlar. erdogan gitsrlin de isterse ülke batsın zihniyetinde olanlar bunu irak ta yasadik . saddami devirecek abd ye alkış tutup saddam in heykellerini yıkanlar sonra saddami arar oldular.
    Cevapla
  • AyYıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi partinin maskesini çıkarınca, cia dolayısıyla fetö çıkıyor " bu bir uyarıdır "
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi