Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz paylaşımında "Şanlı mücadelemizi ve aziz şehitlerimizi yâd edeceğimiz buluşmamıza tüm vatandaşlarımı davet ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı
GİRİŞ 14.07.2022 18:32 GÜNCELLEME 14.07.2022 19:50
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde İstanbul Saraçhane meydanında millete seslenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda, "Darbe girişiminden büyük bir destana tebdil ettiğimiz, vatanımıza uzanan habis elleri boşa çıkardığımız 15 Temmuz’un yıl dönümünde İstanbul Saraçhane Meydanı’nda olacağız. Şanlı mücadelemizi ve aziz şehitlerimizi yâd edeceğimiz buluşmamıza tüm vatandaşlarımı davet ediyorum." diyerek vatandaşları etkinliğe davet etti. 

"TÜRKİYE AŞKINA" TEMALI ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6. yıl dönümünde "Türkiye Aşkına" temasıyla ülke genelinde ve yurt dışında geniş kapsamlı anma etkinlikleri düzenleyecek.

Etkinliklerde, 15 Temmuz destanının Türk milletinin güçlü iradesi ve kararlılığının yanı sıra vatan ve millet aşkı ile yazıldığı vurgulanacak. Yurt dışında yapılacak anma etkinliklerinde de 15 Temmuz'da kazanılan demokrasi zaferine, Türkiye demokrasisinin gücüne ve hain FETÖ'nün dünya demokrasileri için oluşturduğu tehlikeye dikkat çekilecek. Söz konusu anma etkinlikleri ile 15 Temmuz ruhunun canlı tutulması, milli şuurun güçlendirilmesi, aziz şehitlerin hatırasının yâd edilmesi amaçlanıyor. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 69
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuz Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun . Cumhur bir kerre daha vatanına sahip çıktı , korudu ve kurtardı EvvelAllah . Şehidlerin ruhları şâd olsun !
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    marmaristeki özel kum plajlı sarayınızdan döndünüzmü ? sarayın nasıl bir yer oldugunu odalarını dekarasyonunu havuzunu filan neden paylaşmıyorsun ? yoksa millete 15 temmuz bedeli odetirken köfteyi çakarlarmı ? sus çaktırmamı ?
    Cevapla
  • Hasan Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    O saray milletin yönetim merkezi. Millete ait. Çankaya da yıllarca yatıldı..Asıl onu gör kardeşim...
    Cevapla
  • Fatıma 1 yıl önce Şikayet Et
    Orada olmayı çok isterdim ama biliyorum ki bizim bedenimiz nerede olursa olsun kalbimiz duamız hep bir kimse bizi ayıramaz rabbim şehitlerimizin şahadetini kabul etsin bugün ve her zaman tek yürek Allah hepinizden razı olsun
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    Reeiiis.... Ölürüz bu yolda...
    Cevapla
  • Kardeşik Biz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu heyecanlı günümüzde olayın sponsorları olan kardeşlerimiz azgın arap şeyh ve krallarını da saygıyla analım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akaryakıtta tek fiyat 15 Mayıs’ta pompaya yansıyacak
İstanbul'da ekmeğe zam: Gramajı da düşürüldü