Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Datça'da orman yangınıyla mücadele eden ekiplere teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Datça'daki orman yangınında görev alan ekiplerle Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci aracılığıyla telefonda görüştü, kendilerine teşekkür etti.

GİRİŞ 14.07.2022 19:30 GÜNCELLEME 14.07.2022 20:37
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bakan Kirişci, Mesudiye Mahallesi'nin Kocadağ mevkisindeki ormanlık alanda dün çıkan yangın sonrası soğutma çalışmalarının devam ettiği bölgelerde inceleme yaptı, ekiplere baklava ikramında bulundu.

Yangın söndürme ekipleri ve AFAD gönüllülerine alevlerle mücadeleye verdikleri destek için teşekkür eden Kirişci, burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı.

Görüşmede ilk olarak AFAD gönüllüsü Barış Muştu ile konuşan Erdoğan, "Sizleri tebrik ediyorum. Bütün AFAD gönüllüsü kardeşlerime en kalbi şükranlarımı bildirirken geçmiş kurban bayramlarını tebrik ediyorum." dedi.

Muştu da devletin gücüyle yangını bir günde bastırdıklarını ifade etti.

Daha sonra orman işçisi Yurdal Selen'e hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Yurdal kardeşim, öncelikle büyük geçmiş olsun diyorum. Datça'da gerçekten büyük bir sınav verildi. Aynı anda malum Çeşme'de bir afetle karşı karşıya kaldık. Sizlerin gayretli çalışmalarıyla hamdolsun Datça yangını söndürüldü. Soğutma çalışmalarına bugün devam ediyorsunuz ve o da zannediyorum bir iki gün sürer. Allah yardımcınız olsun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Allah beterinden korusun."

Selen de devletin tüm imkanlarının Datça'daki yangın bölgesine seferber edildiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destekleri için teşekkür etti.

Selen, "Devletimizin uçakları, helikopterleri, arazözleri, tüm kolluk kuvvetleri, sağlık ekipleri, hep beraber, vatan, millet el ele bu yangınları söndürüyoruz. Tüm ekipmanları buraya seferber edildi. Çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 13
  • Kaymak 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Hepinizi korusun sizler bu vatanın gerçek evlatlarınız
    Cevapla
  • buvatanbizim 2 yıl önce Şikayet Et
    chp nerde .. chp ekrem tatilen dönmüş hoşgeldine gitmişler.
    Cevapla
  • İstanbullu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Devlet emin ellerde. Asla ve kata chdp ve kuyruklarına teslim edilemez ...
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Duyarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ormanları kasıtlı yakanın cezası ''Kısasa kısas'' olmalı ve ateşe atılarak gebertilmelidir. Onlara merhametli davranılmamalı. Allah söndürme işlerinde çalışan görevli her türlü kaza ve beladan korusun. Hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan ''Yöneticilerimizi'' de dua ederek tebrik ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Zararını ve zevalini isteyenleri kahretsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'nun kara kutusu itiraf etti! Hayali devirle 125 milyonluk hırsızlık
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Gözler o tarihte: Kıdem tazminatı tutarı artıyor!