AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu haliyle CHP’nin "ulusal güvenlik dersi" verme konusunda herhangi bir yeteneği ve kapasitesi yoktur…" ifadelerini kullandı.

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki!
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki!
GİRİŞ 16.07.2022 09:37 GÜNCELLEME 16.07.2022 11:19
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından açıklama yaparak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde hem darbe girişimi hem de NATO'da İsveç ve Finlandiya ile yapılan toplantı ve sonraki sürece ilişkin yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Çelik, "Kılıçdaroğlu'nun görevi başındaki genç bir devlet görevlisini tehdit ediyor olması da utanç vericidir.Kılıçdaroğlu'nun küçümsemeye çalıştığı arkadaşımız yetenekli, ehliyetli ve görevinin bilincindedir. Görevini yapan birinin tehdit edilmesine asla izin vermeyiz" dedi.

Ömer Çelik'in açıklamaları şu şekilde;

CHP Genel Başkanı Sn Kemal Kılıçdaroğlu, yine 15 Temmuz Direnişini gölgelemek adına milletimizi şaşırtmayan bir hamle yaptı! Sayın Kılıçdaroğlu, bir dizi iftira atarak 15 Temmuz’da darbecilerin bizatihi hedefinde olan Sayın Cumhurbaşkanımıza saldırdı.

Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz hain darbe girşimini tek bir twit ile geçiştirirken Cumhurbaşkanımızı hedef alan bir dizi paylaşımda bulundu. Üstelik, FETÖ terör örgütünü gücendirmeyecek şekilde yazdı; "milletimize kast eden hain terör örgütü"nün ismini zikredemedi!

'15 TEMMUZ DİRENİŞİNİ İTİBARSIZLAŞTIRMAK İÇİN YENİ YOLLAR ARIYOR'

Öyle anlaşılıyor ki tankların yol vermesiyle darbe girişimini televizyon başında seyreden Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz direnişini itibarsızlaştırmak için yeni yollar arıyor…

"Kontrollü darbe" yalanının inandırıcılığının kalmadığını görenler, yeni yalan ve iftiralarıyla gündemi çarpıtmaya, 15 Temmuz direnişini itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.

'AVRUPA'NIN AŞIRI SAĞCILARINDAKİ ERDOĞAN DÜŞMANLIĞININ TEMSİLCİLİĞİNİ YAPIYORLAR'

15 Temmuz direnişinin yıl dönümünde FETÖ’yü tek satırla geçiştirip, devletin başı olan Cumhurbaşkanımızı hedef almaları açık bir şekilde siyasi olarak konumlandıkları yeri gösteriyor. Avrupa’nın aşırı sağcılarındaki Erdoğan düşmanlığının temsilciliğini yapıyorlar.

Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin şan ve şerefini dirayetle korumaktadır. Uluslararası ilişkilerimiz, sözleşmelere ve müzakerelere göre yürüyor. Türkiye, müzakere masasında İsveç ve Finlandiya'ya taleplerini kabul ettirmiş; hassasiyetlerini kayıt altına aldırmıştır.

Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz'da dahi ismini zikretmekten çekindiği terör örgütü FETÖ, Cumhurbaşkanımız sayesinde uluslararası bir metinde kayıtlara geçmiştir! Cumhurbaşkanımızın Türkiye’nin hak ve menfaatleri konusunda ne kadar tavizsiz olduğu tüm tarafların bildiği bir gerçektir.

Şimdiki CHP yönetiminin Türkiye’nin ulusal güvenliğini ilgilendiren konularda karnesi kırıktır ve notu ortadadır. CHP yönetimi, Doğu Akdeniz’den Libya’ya, Suriye’den Karabağ’a kadar bir dizi meselede Türkiye’nin hasımlarının yanında konumlanmıştır.

Bu haliyle CHP’nin "ulusal güvenlik dersi" verme konusunda herhangi bir yeteneği ve kapasitesi yoktur… 15 Temmuz direnişinin yıldönümünde Cumhurbaşkanımızı hedef alarak son derece sorumsuz ve siyasi açıdan ahlak dışı bir tutum sergilemişlerdir.

'GENÇ BİR DEVLET GÖREVLİSİNİ TEHDİT EDİYOR OLMASI UTANÇ VERİCİ'

Ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun görevi başındaki genç bir devlet görevlisini tehdit ediyor olması da utanç vericidir.

Kılıçdaroğlu'nun küçümsemeye çalıştığı arkadaşımız yetenekli, ehliyetli ve görevinin bilincindedir. Görevini yapan birinin tehdit edilmesine asla izin vermeyiz.

Belli odakların sürekli olarak belirli devlet görevlilerini hedef alması, "helalleşme" çağrısının en ağır vesayet günlerinin "hesaplaşma" amacını güttüğünü göstermektedir.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • angara 1 yıl önce Şikayet Et
    istiklal marşının sesinden rahatsızlık duyanlarla işimiz yok.
    Cevapla
  • tacahülcahil. 1 yıl önce Şikayet Et
    1-DEVLETE SERİ KATİL DİYEN ALÇAKALRIN darbeden bihaber olması imkansız 2- KONROLLÜ DARBE ise maklube zıkkımlanması gerekenlerin O SAATTE KIŞLA İÇİNDE,3-derhanede olması gerekenlerin tankın içinde ne işi var. 4- görüyorsunuz ihanette chp nin habesiz olması imkan dışı ki gece 03:00 da olması gereken darbe erkene alınınca kılçtaroğlu apar topar bakırköye geçti. darbenin asıl sahibi gerçekte chp dir. FETÖ BAŞARSAYDI KOLTUKLAIR PAYLAŞACAKLARDI. OLMADI. ŞİMDİ abd SEÇİM EKONOMİK-SOSYAL KARGAŞA İLE İSTEDİĞİNİ ALMAYI HESAPLIYOR.uyan millet ihanete alet olma. oy vatandır vayan yoksa namus da yoktur.
    Cevapla
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu diyorsunuz vatan millet sevgisinden bahsediyorsunuz sayın bakan. Bu bir tezat değil mi? Kılıçtaroğlu denen şahıs ne zaman milli ve ülke menfaatine işlere onay verdi ki!..
    Cevapla
  • Çiçek 1 yıl önce Şikayet Et
    ERMENİ YAHUDİ TERÖRİST Dolu bir yapıda TÜRK HALKINI HEP YALANCI HEP kötüleyen aşşalayan Yunan haberlerine ABD basınına Türkiye yi karalayan ERMENİ soykırımı yaptılar diyen bir PARTİ DÜŞMANDIR bence Sırtımızdan vurur bence yaptıkları da ORTADA FETÖYÜ Destekliyorlar tiyatro diyorlar UTANMIYORLAR fırsat geçse hepimize neler yaparlar tek iyi yaptıkları ye iç TATİL Harcamak belediyeler borç içinde haciz BORÇ HABERLERDE ÇIKTI
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömer abi, kılıçtaroğluna ve 7 li zilletin hiçbirine sayın diye hitap etmeyin, devlet millet adamı olmayana sayın ile başlamaz, ha kandildeki vatan millet haini teröristlere demişsin ha bunlara bana göre hiçbir farkı yok. Lütfen pamuk devlet anlayışını bu ülke düşmanları hak etmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!