CHP'li Engin Altay kendi söylediği yalanı unuttu... 15 Temmuz raporu gerçeğini söyledi

CHP'li Altay TBMM Başkanı Şentop'un "15 Temmuz Araştırma Komisyonu raporu TBMM Başkanlığına sunulmamıştır." demesine rağmen önce "AK Parti rapora ekleme yaptı" dedi daha sonra ise öyle bir rapor varsa "Meclis bahçesinde yakarım" dedi.

CHP'li Engin Altay kendi söylediği yalanı unuttu... 15 Temmuz raporu gerçeğini söyledi
CHP'li Engin Altay kendi söylediği yalanı unuttu... 15 Temmuz raporu gerçeğini söyledi
GİRİŞ 19.07.2022 20:27 GÜNCELLEME 19.07.2022 20:33
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Grup başkanvekili Engin Altay'ın TBMM Darbe Komisyonu raporunun CHP’nin ek şerhi olmadan basılan 700 adet kopyasının matbaadan gizlice alınarak Meclis’teki özel bir odaya taşındığı iddiasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

ŞENTOP: TBMM BAŞKANLIĞI'NA SUNULAN BİR RAPOR YOK

Şentop açıklamasında, "15 Temmuz Araştırma Komisyonu' olarak bilinen Meclis Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan rapora ilişkin, 'İçtüzük hükümlerine uygun olarak tüm süreçleri tamamlanmış bir Meclis Araştırması Komisyonu raporu, TBMM Başkanlığı'na sunulmamıştır" dedi.

ENGİN ALTAY'IN KENDİSİYLE ÇELİŞEN İFADELERİ

CHP Grup Başkanvekili Altay, komisyon başkanı Reşat Petek’in muhalefete haber vermeden rapora 3 sayfa ekleme yaptığını ifade etti. CHP'li Altay daha sonra “Eğer basılan bir rapor varsa hepsini toplar Meclis bahçesinde yakarım” diye konuştu.

KONTROLLÜ DARBE SÖYLEMİ DE CHP'NİN İŞİ

CHP'nin milletin 15 Temmuz direnişi ve zaferini basite indirgeyerek değersizleştirme çabası 2016 yılından bu yana sürüyor. Bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da 15 Temmuz hain darbe girişimi için "kontrollü darbe" ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti.

CHP'li Engin Altay haddini aştı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Hitler' benzetmesiCHP'li Engin Altay haddini aştı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Hitler' benzetmesi

HDP'li Semra Güzel CHP'nin kafasını karıştırdı!HDP'li Semra Güzel CHP'nin kafasını karıştırdı!

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 74
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu PKK seviciler sürekli Erdoğan'ı ve Erdoğan'ı destekleyenleri tehdit ediyor. Sen ve senin ağa baban gelse neyazarsiniz.
    Cevapla
  • Osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamda problem yok sorun o dami secip meclise sokanlarda. Bu zihniyetin hepsini yunanistana gondersek turkiyede ne issizlik kalir nede fitne. PKK nedirki bunlarin yaninda once icdekileri temizlemek gerek. Vesselam.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi de rapor nerede?!!
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda utanma olmazki. Ar damarı çatlamış, yalancılar, iftiracılar topluluğu.
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan ne beklersin,kendine faydası yok ,ülkeye çözüm olacak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor