Gelecek Partisi'nin kurucu isminden Babacan'a ağır söz, Davutoğlu'na eleştiri

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Abdülkadir Baykay, Babacan'ın, Davutoğlu'nun "ittifak" önerisiyle ilgili yaptığı açıklamasına çok sert tepki gösterdi. Partisini de eleştiren Baykay, "En büyük hata sizi adam yerine koyanlarda" dedi.

Gelecek Partisi'nin kurucu isminden Babacan'a ağır söz, Davutoğlu'na eleştiri
Gelecek Partisi'nin kurucu isminden Babacan'a ağır söz, Davutoğlu'na eleştiri
GİRİŞ 23.07.2022 17:55 GÜNCELLEME 23.07.2022 17:55
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Abdülkadir Baykay, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "ittifak" açıklamasına çok sert tepki gösterdi.

"EN BÜYÜK HATA SİZİ ADAM YERİNE KOYANLARDA"

Baykay, "En büyük hata sizi adam yerine koyup bu teklifi götürenlerdedir" diyerek, Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu'nu da eleştirdi. 

BABACAN: ARKADAŞLARIMIZ İSTEMİYOR

Babacan, "Sayın Davutoğlu, 'Saadet, Gelecek ve DEVA ittifak yapalım' diye önerdi. Partinin yetkili organlarına götürdük. Başkanlık kurulunda 21'de 21 reddedildi. Bir kişi bile desteklemedi. O bizim kendimizi nasıl tanımladığımızla ilgili bir konu. İstemiyor arkadaşlarımız" açıklamasını yapmıştı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 99
  • Adil Düzen* 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani yaşlı bir dede sana davanı sattı dedi ya hakikaten satmışın babacan efendi Eğerki Yaptıysan şu aziz millette bir iyilik o iyilikte uçtu gitti bilesin.
    Cevapla
  • Selim 06 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizler Erdoğan'ı yok etmek için kurulan birer projesinin ama Allah büyük İnşallah projenin altında hepiniz yok olur gidersiniz
    Cevapla
  • Afk 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam olanların yeri yurdu belli anlatmaya gerek yok gören görüyor.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Baykay AKP nin turuva atı gibi , herkes haddini bilecek lidere bu şekilde hitab etmesi ihanet yada satılmışlık alâmetidir
    Cevapla
  • Bülent Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Lider derken? Kim?
    Cevapla
  • siyaset 1 yıl önce Şikayet Et
    Davutoğlu suriye savaşının baş sorumlusudur.Düzgün bir dışişleri bakanı olsaydı bugün çok farklı olabilirdi.Babacan ise icraatlarıyla durumunu belirledi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi