AK Partili isim açıkladı! Anketlerde CHP'nin oy oranı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, partilerin oy oranıyla ilgili konuştu. Anketleri incelediğini belirten Turan, CHP'nin oranını açıkladı.

GİRİŞ 30.07.2022 18:36 GÜNCELLEME 31.07.2022 17:24
Bu Habere 237 Yorum Yapılmış

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, partisinin ilçe başkanlığını da ziyaret ederek partililerle buluştu.

AK PARTİ'DEN BÜYÜK FARK!

Turan, burada yaptığı konuşmasında, "11 milyon üyemiz var, bu çok büyük bir sayı. Hiçbir partinin bu kadar üyesi yok. Halen dimdik ayaktayız. Anketler öyle diyormuş, çalışmalar böyle diyormuş; hayır ben MYK üyesiyim anketleri inceliyorum, anketlerde halen AK Parti çok büyük bir farkla önde diyor. İddia ediyorum, Çanakkale'de AK Parti yine çok büyük bir farkla birinci parti olacak" ifadelerini kullandı.

CHP'NİN OY ORANINI AÇIKLADI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu oy oranları üzerinden eleştiren Bülent Turan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Tabii ki dünyadaki krizlerden kaynaklı sorunlarımız oluyor. Zaman zaman kararsızlar artıyor; fakat seçmen bu ülkenin sıkıntısını hangi ekibin, hangi liderin çözeceğini biliyor. Kılıçdaroğlu yüzde 24 olan oylarını yüzde 25 yapamadı, yapamayacak da. Milletin kendi vicdanında CHP karşılığını bulmuş durumda. Daha da yukarı çıkamayacak.

"BİZDEN AYRILANLAR CHP'NİN TAKLİDİ HALİNE GELMİŞLER"

Diğer partilerden bir dönem oyu yükselen oldu, şu an düşüşte. Bizden ayrılanlar için bir dönem 'kim bunlar' dedi birileri; ama baktılar ki bunlar AK Parti düşmanı olmaktan başka, hırstan, nefretten başka bir şey yapmıyorlar, CHP'nin taklidi haline gelmişler diyerek oradan döndüler. Şu an göreceksiniz, partimiz ve ittifakımız kaldığı yerden aşkla şevkle devam edecek. Bu seçimler bir kader seçimi.

"ALTILI MASANIN BİR TEK ORTAK CÜMLESİ YOK"

CHP, İYİ Parti hepsi bu ülkenin tabii ki partisi. Muhalefet demokrasiler için kıymetli. Ancak bakıyoruz, bunların ortak hiçbir değerleri yok. Sağlıkta, eğitimde, terörle mücadelede, FETÖ gibi hangi konuda altısının bir arada olduğu, beraber buluştuğu bir cümle var? Farz edelim, bunlar yarın seçildi. Libya'da askerimiz ne olacak? Kılıçdaroğlu'nun söylediği başka bir şey, diğerlerinki başka. CHP, LGBT'ye destek açıklamaları yapıyor. Saadet Partisi başka bir şey söylüyor. İstanbul Sözleşmesi başka bir şey, onların yaklaşımı başka bir şey. Altılı masanın bir tek ortak cümlesi yok. Dağılma ihtimali çok büyük, dağılmasalar da bunların ortak olma sinerjisi yok. Bu yüzden biz yanlış yapmazsak, göreceksiniz çok daha büyük bir motivasyonla yolumuza devam edeceğiz. Biliyoruz ki bir zincir en zayıf halkası kadar sağlamdır."

Ziyarete, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, AK Parti Gökçeada İlçe Başkanı Fatih Taylan, ilçe yönetimi ve teşkilat mensupları katıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 237
  • Trakya 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp ye oy verilirmi yahu allah korusun
    Cevapla
  • emre1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Devam edemiyeci bir basari elde edemiyecigi bir muhalefete oy niye verilir. Vatandas yapilan bu hizmetleri elinin tersiyle itip ulkeyi bir kaos sarmalina niye itsin. Adamlarda bir kere asalet yok, pkkyi, Amerkayi marzljinal soylemleri olanlari dost ediniyorlar. Bu basari ise biz boyle muhalefet istemiyoruz..baska kapiya,hesabida gorulecek bunlarin.
    Cevapla
  • ihsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu altılı masa seçimi kazansın bunların ortaklığı 45günü geçmez büyük bir kırizle ülkeyi yine cumhur ittifakına devredeceklerini.Bunların birbirini idare edecek planları yok ülkeyi nasıl idare edecekler inanmıyorum.ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun.
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP ye oy verenler hangi akla hizmet ediyor. Adında halk var ama halkı sevmez, halka hizmet etmez bunlar. Büyük Türkiyenin önündeki en büyük engel chp zihniyetidir.
    Cevapla
  • Cumhur ittifakı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar CUMHUR İTTİFAKI RTE BAHCELI DESTICI
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar