Ankara'daki cemevi provokasyonuna tepkiler sürüyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da cemevlerine yönelik saldırılara tepki gösterdi. Çelik, "Cemevlerine yönelik saldırıları lanetliyoruz" dedi. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş da saldırıyı kınadı.

GİRİŞ 31.07.2022 09:33 GÜNCELLEME 31.07.2022 12:41
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da cemevlerine yönelik saldırılara tepki gösterdi. Çelik, "Cemevlerine yönelik saldırıları lanetliyoruz" dedi.

Çelik, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ankara’da üç ayrı Cemevi’ne yapılan saldırıları lanetliyoruz. Bu saldırılar hepimize yapılmıştır. Muharrem ayında bu saldırı ve provokasyonların amacı bellidir. Bunlara asla izin verilmeyecektir.

Zanlı Emniyet güçlerimiz tarafından  yakalandı.  Kirli provokasyon boşa çıkarıldı. Saldırgan hukuk önünde hesabını verecektir. 

Canlarımızla birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun."

Ankara'da cemevi provokasyonu: Saldırgan yakalandıAnkara'da cemevi provokasyonu: Saldırgan yakalandı

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ'TAN TEPKİ

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Ankara'da, Cemevlerine yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum" açıklamasını yaptı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 136
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    hepsi yakalanacak ve yapanlar ortaya çıkacak. fakat sünni alevi düşmanlığı üzerinden siyaset yapmak isteyenler bunu kullanacak. hükümetin bu alçakların kimliği ortaya çıktığı zaman, bütün televizyonlarda yayınlanmasını temin etmesi gerek. iftira edenler kim, iftiraya uğrayanlar kim her kes görmelidir. usandık bu cem evleri üzerinden yapılan oyunlardan, adamlar aynı pilavı yemekten usanmadı.
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Çekimi yapanı da alın. Çünkü olaydan haberdar gibi. Ortada hiç bir şey yokken neden çekim yapıyor.
    Cevapla
  • kamera 1 yıl önce Şikayet Et
    muhtemelen kamera vardır.
    Cevapla
  • kosovalı 1 yıl önce Şikayet Et
    hep aynı seneryo birileri hep kaşıma peşinde . ya arkadaş aleviler vardılar gene olacaklarda kabullenmiyenler için diyorum adamlar var kabullenceksiniz .. bu basit kışkırtma eylemleride çok eskide kaldı artık ne aleviler yer nede sünniler . çok ağır ceza almalı bu tip prvokasyon yapan alçaklar ....
    Cevapla
  • Realite 1 yıl önce Şikayet Et
    Dede korkut ne demiş..
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kınamakla kalınmamalı... Bu provakasyonun arkasındakilere dünyayı dar etmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak