AK Partili Ünal'dan CHP'ye sert tepki: Yine istismar peşindeler

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırmasına sert tepki gösterdi.

AK Partili Ünal'dan CHP'ye sert tepki: Yine istismar peşindeler
AK Partili Ünal'dan CHP'ye sert tepki: Yine istismar peşindeler
GİRİŞ 01.08.2022 21:05 GÜNCELLEME 01.08.2022 21:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırmasını eleştirerek 'Sağlık Bakanlığımız, sağlık çalışanlarımıza şiddet konusunda çözüm odaklı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. CHP her konuda olduğu gibi bu konuda da istismar siyasetini sürdürüyor. Çözüm konuşulurken engel siyasetini diğer zamanlarda ise istismar siyasetini ilke edinen CHP aklı, her seferinde çözümün parçası olmak yerine sorunun bir parçası olmayı siyaset edinmiş durumdadır.' ifadelerini kullandı.

Ünal, "Cumhur İttifakı, sağlık çalışanlarımıza şiddeti engellemek için TCK'da önemli değişiklikleri hayata geçirdi. Sağlık Bakanlığımız, sağlık çalışanlarımıza şiddet konusunda çözüm odaklı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" dedi.

Mahir Ünal, sağlık çalışanlarına yapılan şiddetle ilgili açıklama yaptı.

Ünal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırmasını eleştirerek "Kemal Kılıçdaroğlu 'Bu saatten sonra sağlıkçılara karşı şiddet eylemi yapılırsa bunun sorumlusu AK Parti ve MHP'dir' demiş. Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetle mücadele için yapılan tüm çalışmaları görmezden gelip sadece bu cümleyi sarfedebilmek için toplantı daveti yaptılar. Cumhur İttifakı, sağlık çalışanlarımıza şiddeti engellemek için TCK'da önemli değişiklikleri hayata geçirdi. En son Haziran ayında düzenleme yapıldı." dedi.

Sağlık Bakanlığımız, sağlık çalışanlarımıza şiddet konusunda çözüm odaklı çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Ünal, "CHP her konuda olduğu gibi bu konuda da istismar siyasetini sürdürüyor. Çözüm konuşulurken engel siyasetini diğer zamanlarda ise istismar siyasetini ilke edinen CHP aklı, her seferinde çözümün parçası olmak yerine sorunun bir parçası olmayı siyaset edinmiş durumdadır. CHP'nin TBMM'yi olağanüstü toplantı davetinde de asıl mesele sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddete çözüm arayışı değildir. CHP'nin bu tutumu maalesef içine düştüğü siyasetsizliğin bir sonucudur" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • nasri 1 yıl önce Şikayet Et
    Hainsiniz chp
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben CHP sözde cumhuriyet die dusunurken her telden çalan biri koltuk benim olsun ne olursa olsun havası var vesselam..
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP'nin tüm faaliyetlerinin nihai nedeni ve amacı Allah düşmanlığıdır vesselam.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk ve başındaki zata cevap vermek bile züldür.Sallamayin gitsin.Karşinizdakileri yok hükmünde saymaniz gerekir.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    İşleri güçleri YALAN DOLAN, HİLE ve KARGAŞA oluşturmak. Bir gün olsun bu milletin faydasına bir şey yapın veya söyleyin. Yazıklar olsun size.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!