Numan Kurtulmuş'tan İsrail'e çok sert tepki: Devlet terörü

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği saldırılar sonrası çok sert tepki gösterdi.

Numan Kurtulmuş'tan İsrail'e çok sert tepki: Devlet terörü
Numan Kurtulmuş'tan İsrail'e çok sert tepki: Devlet terörü
GİRİŞ 06.08.2022 13:22 GÜNCELLEME 06.08.2022 13:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail'in saldırılarını kınayan Numan Kurtulmuş, "Siyonist İsrail güçlerinin abluka ve ambargo altındaki Gazze'ye gerçekleştirdiği, içlerinde çocukların da olduğu sivillerin vahşice katledildiği saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Bu saldırı bölge ve dünya barışına karşı yapılmış alçak bir saldırı, uluslararası hukuku ayaklar altına alan bir devlet terörüdür.Dünyanın görmezden geldiği bu saldırıları durdurmak aslında insaf, vicdan ve adalet sahibi olması gereken uluslararası camianın en temel vazifesidir." açıklamasında bulundu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Kığılı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim olursa olsun zalimler için yaşasın Cehnem Allah soylarını kurutsun inşallah amin bu tür olaylar hangi dinden miletten olursa olsun sözüm hepsine
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakan sen bu bilgileri nerenden uyduruyorsun öğrenebilir miyim?
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    numan dayı tamamda senin filistin Türkiye ermenilere katliyam yaptı karabag ermenilerin diyor kıbrıs rumların diyor yunana adalar senin diyor pkkya Türkiye sizi katlediyor hakkınızı arayın diyor filistin bizim için bitti s nin olsun biz kendimiz vakti gelince kudüsü gider alırız ama filistin halkı için yok öyle bir dünya
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi ile dost olmaz.siz hala dost olamaya çalışıyorsunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri