CHP devreye girdi: Gelecek ile DEVA arasında uzlaşma sağlandı

Gelecek Partisi ile DEVA Partisi arasındaki gerginlik Millet İttifakı'nda ipleri germişti. İki partiyi uzlaştırmak için CHP devreye girdi.

CHP devreye girdi: Gelecek ile DEVA arasında uzlaşma sağlandı
CHP devreye girdi: Gelecek ile DEVA arasında uzlaşma sağlandı
GİRİŞ 06.08.2022 20:10 GÜNCELLEME 06.08.2022 20:11
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nda Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın arasındaki tartışma medyaya yansımıştı. 

Davutoğlu, Babacan'ın tekliflerini reddetmesini eleştirerek, "Sizi adam yerine koymak hataydı" demişti. Babacan ise Davutoğlu'na verdiği cevabında alınganlıklara yer olmadığını belirterek, "Böyle yol yürünmez" ifadelerini kullanmıştı. 

"SORUN ÇÖZÜME KAVUŞTU"

Gelecek-DEVA gerginliğinin ardından CHP devreye girdi. Bunun üzerine iki parti arasındaki sorunun çözüme kavuşturulduğu belirtildi. 

CHP KURMAYLARI: BİRİLERİNİN TEMENNİSİ

Cumhuriyet gazetesine konuşan CHP kurmayları konuya ilişkin şunları söyledi: 

“İktidar iki parti arasındaki tartışmadan medet umuyor. Bu 6 partinin ortak bir cumhurbaşkanı adayı belirlemesi noktasında bir sorun yok. Böyle bir sorun olmayacağını da biliyoruz. Onun dışında alt başlıklarda bazı farklı görüşler olabilir. Ama bunu 6’lı masa dağılıyor diye görmek bazılarının işine geliyor, birilerinin temennisi bu... Böyle bir şey yok.”

KAYNAK: CUMHURİYET
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Hikmet Aras 1 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsalar boş göklerden yağan bir karar vardır Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır Biz ne yapsanız boştur Durmak yok yola devam
    Cevapla
  • dervaz 1 yıl önce Şikayet Et
    onları bir araya getiren abd kızınca tıpış tıpış baritılar zuhahaha
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Seve! seve! anlaşacaklar. çünkü yolları aynı. İblisle pazarlıkta aynı yerdeler. Bilsinler ki iblis pazarlık yaptığı insanları şeytanlaştırmadan bırakmaz.
    Cevapla
  • Urfalı 63 1 yıl önce Şikayet Et
    Kazma sapları başka bir işe yaramazlar kılıçdaroğlu abileri ne derse o hop oturun hop kalkın
    Cevapla
  • nasri 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı masada 6 nursuz surat... 7.si de masanın altında durmaktan başı döndü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var